
تصویر روز: پیرو خبر مندرج در یکی از خبرگزاری ها تحت عنوان«۳۷۰۰ میلیارد تومان خوردند و بردند» این بانک توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش روابط عمومی بانک ملت، پیرو درج خبری در یکی از خبرگزاری ها در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ماه ۹۶ تحت عنوان «۳۷۰۰ میلیارد تومان خوردند و بردند»، به اطلاع می رساند که مطلب منتشره با واقعیت انطباق ندارد. ضمن آنکه اعلام مبالغ واهی و بزرگنمایی شده از سوی نگارنده مطلب به وضوح حاکی از عدم درک صحیح ایشان از اعداد و ارقام و نداشتن آشنایی با ضوابط و فرآیندهای ناظر بر اعطای تسهیلات در نظام بانکی است.
بر این اساس، از رسانه های محترمی که خبر فوق را منتشر کردند، انتظار می رود به منظور حفظ اعتبار خود و اجتناب از تشویش اذهان عمومی، از انتشار مطالب غیرقابل اتکاء و فاقد مستندات موجه خودداری فرمایند.
نوشته قبلی برگزاری جشنواره بین المللی "تبیان" با حمایت بانک انصار
نوشته بعدیبانک های خارجی ها در صف همکاری با پاسارگاد
مطالب مرتبط

تکذیب شایعه پرآبی سدها
04 مرداد 1404
فروش برنج پاکستانی به اسم برنج ایرانی
04 مرداد 1404
قیمت طلا و سکه ۴ مرداد
04 مرداد 1404
۲۰ توصیه مهم برای کاهش مصرف آب
04 مرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید