تصویر روز: وزیران نفت و انرژی اوپک در نشست پشت درهای بسته توافق ماه نوامبر ۲۰۱۶ اوپک را برای ٩ ماه تمدید کردند.
به نقل از وزارت نفت، وزیران نفت و انرژی اوپک دقایقی پیش در نشست پشت درهای بسته توافق ماه نوامبر ۲۰۱۶ اوپک را برای ٩ ماه تمدید کردند.
پس از پایان نشست پشت درهای بسته اوپک قرار است ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه به وقت تهران، دومین نشست وزیران نفت عضو اوپک و غیر عضواوپک با حضور سران هیئتهای نمایندگی همه کشورهای تولید کننده نفت اوپک و غیر اوپک و دبیر کل اوپک برگزار شود.
بررسی ها کارشناسی نشان میدهد اعضای اوپک به توافق ماه نوامبر ۲۰۱۶ که از اول ژانویه ۲۰۱۷ اجرایی شده است بیش از صد در صد عمل کردند، این در حالی است که این میزان برای کشورهای غیرعضو اوپک به ۵۰ درصد می رسد و کشورهای مانند قزاقستان، مکزیک و آذبایجان چندان به توافق خود عمل نکردند.
مطالب مرتبط
روسای برتر شعب بانک گردشگری معرفی شدند
12 بهمن 1404
عزل مدیر شبکه افق و توقف برنامه «خطخطی»
12 بهمن 1404
عرضه ایرانچک 5 میلیون ریالی در شبکه بانکی
12 بهمن 1404
نماد ایرانخودرو در بورس تا هفته آینده تعلیق شد
12 بهمن 1404

دیدگاهتان را بنویسید