تصویر روز: به گفته محققان، مصرف سیبزمینی سرخ شده بیش از دو بار در هفته، خطر مرگ زودرس را افزایش میدهد.
به گزارش شبکه خبر، خوردن سیبزمینی سرخشده برای افراد و به ویژه کودکان بسیار لذتبخش است، اما آیا میدانید خوردن بیش از حد این ماده غذایی برای سلامتی خطرناک است. محققان دریافتند خوردن سیبزمینی سرخشده با افزایش خطر مرگ در ارتباط است.
نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است، افرادی که بیش از دو بار در هفته سیبزمینی سرخ شده مصرف میکنند، خطر مرگ در آنها دو برابر افزایش مییابد.
در این بررسی ۴۴۴۰ نفر در سنین ۴۵ تا ۷۹ سال در مدت هشت سال مورد بررسی قرار گرفتند.
از این افراد ۲۳۶ نفر تا پایان مطالعه درگذشتند. محققان اظهار کردند: شرکتکنندگانی که دو بار در هفته سیبزمینی سرخشده مصرف میکنند، نسبت به افرادی که سیبزمینی سرخ شده مصرف نمیکنند، دو برابر بیشتر خطر ابتلا به مرگ زودرس را دارند.
البته این بررسی ثابت نکرده است که خوردن سیبزمینی سرخشده افراد را میکشد، اما نتایج این مطالعه نشان داد خوردن سیبزمینی سرخشده احتمال مرگ زودرس را افزایش میدهد.
دیدگاهتان را بنویسید