
تصویر روز: یک متخصص تغذیه گفت: به افرادی که در معرض خطر چاقی و کم خونی هستند توصیه میشود پیش از خوردن غذا چای ننوشند و دستکم ۲ ساعت پس از صرف آن چای بنوشند تا مانعی برای جذب آهن نشود.
سید ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه در گفتوگو با فارس در خصوص نوشیدن چای در وعده صبحانه گفت: برخی افراد پس از بیدار شدن به دلیل بیاشتهایی یا به خاطر استفاده زیاد از چربیها و نمکها احساس عطش میکنند. معمولاً برای افرادی که در معرض خطر چاقی و کم خونی هستند توصیه میکنیم پیش از خوردن غذا چای نخورند و حداقل دو ساعت پس از غذا چای بنوشند تا مانعی برای جذب آهن نباشد.
وی افزود: اگر این افراد احساس بی اشتهایی میکنند به جای چای، از آب پرتقال بهصورت خالص یا مخلوطی از میوههای دیگر مثل نارنج و نارنگی استفاده کنند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: بهترین نوشیدنی برای شروع روز، یک لیوان آب است. آب اشتها را تلطیف میکند و میتواند به سمزدایی و دفع مواد زاید بدن کمک کند.
مظهری توضیح داد: چای شیرین مناسب نیست، چون از آغاز صبح میزان قندی که سبب افزایش سطح قند خون میشود را بالا برده و روی پانکراس تأثیر میگذارد.
پانکراس برای تعدیل قند خون انسولین ترشح میکند و تکرار آن باعث فرسودگی زود هنگام لوزالمعده یا پانکراس شده و زمینه بروز دیابت را فراهم میکند.
مطالب مرتبط

ثبت درخواست خرید محصولات ایرانخودرو از امروز
29 فروردین 1404
ترس از انتقام ایران؛ عامل اصلی تغییر رویکرد ترامپ
29 فروردین 1404
بانک سپه هک نشده است/ آخرین وضعیت سند راهبردی فضای مجازی
29 فروردین 1404
فناوری فضایی بحرانهای طبیعی را زودتر از وقوع پیش بینی میکند
28 فروردین 1404
حراج شمش طلا یکشنبه برگزار میشود
28 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید