
تصویر روز: یک متخصص تغذیه گفت: به افرادی که در معرض خطر چاقی و کم خونی هستند توصیه میشود پیش از خوردن غذا چای ننوشند و دستکم ۲ ساعت پس از صرف آن چای بنوشند تا مانعی برای جذب آهن نشود.
سید ضیاالدین مظهری متخصص تغذیه در گفتوگو با فارس در خصوص نوشیدن چای در وعده صبحانه گفت: برخی افراد پس از بیدار شدن به دلیل بیاشتهایی یا به خاطر استفاده زیاد از چربیها و نمکها احساس عطش میکنند. معمولاً برای افرادی که در معرض خطر چاقی و کم خونی هستند توصیه میکنیم پیش از خوردن غذا چای نخورند و حداقل دو ساعت پس از غذا چای بنوشند تا مانعی برای جذب آهن نباشد.
وی افزود: اگر این افراد احساس بی اشتهایی میکنند به جای چای، از آب پرتقال بهصورت خالص یا مخلوطی از میوههای دیگر مثل نارنج و نارنگی استفاده کنند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: بهترین نوشیدنی برای شروع روز، یک لیوان آب است. آب اشتها را تلطیف میکند و میتواند به سمزدایی و دفع مواد زاید بدن کمک کند.
مظهری توضیح داد: چای شیرین مناسب نیست، چون از آغاز صبح میزان قندی که سبب افزایش سطح قند خون میشود را بالا برده و روی پانکراس تأثیر میگذارد.
پانکراس برای تعدیل قند خون انسولین ترشح میکند و تکرار آن باعث فرسودگی زود هنگام لوزالمعده یا پانکراس شده و زمینه بروز دیابت را فراهم میکند.
مطالب مرتبط

هزینه تبلیغات به ازای هر گردشگر در ایران فقط ۳۰ سنت است
21 شهریور 1404
منتظر بارشهای سیلآسا در این استانها باشید
21 شهریور 1404
ابلاغ رسمی افزایش ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی
20 شهریور 1404
۸۰درصد مخزن سد کرج خالی است
20 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید