1396041011512732211275244

هر کسی حواله پژو ۲۰۰۸ را خریداری کرد سرش کلاه رفته

تصویر روز: وزیر صنعت، معدن و تجارت : طرح رونق امسال هم ادامه دارد.

به گزارش صدا و سیما، محمد رضا نعمت زاده در نشست خبری با روسای تشکل‌های صنعتی و معدنی افزود: دولت یازدهم در شرایطی که تورم و رکود کشور را فرا گرفته بود و طرحهای بزرگ و کوچک و متوسط در دوران تحریم نتوانسته بودند مشکلات خود را حل کنند، کار خود را شروع کرد.
وی اظهار داشت: ۱۲ هزار و ۵۰۰ بنگاه اقتصادی بزرگ و کوچک که از دولتهای گذشته با مشکل رسیده بود و علت آن کهولت و قدیمی شدن تکنولوژی است باید برای رونق آن‌ها تدبیر می‌کردیم همان طور که در سال گذشته اقدامات خوبی انجام شد.
نعمت زاده گفت: مراسم گرامیداشت روز صنعت و معدن امسال هفدهم تیر با حضور رئیس جمهور و روسای سازمانهای صنعت و معدن و برترین‌های بخش صنعت و معدن برگزار می‌شود.
نعمت زاده افزود: اغلب یا تمام طرح‌های نیمه تمام کوچک و متوسط و بزرگ را فعال کردیم و در چهار سال اخیر حدود ۲۰ هزار بنگاه با بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری و بیش از ۳۰۰ هزار اشتغال مستقیم راه اندازی کردیم.
وی گفت: با احتساب واحدهای کشاورزی بیش از ۲۵ هزار بنگاه صنعتی و کشاورزی که با ظرفیت پایین تولید می‌کردند یا متوقف بودند، از تسهیلات بانکی استفاده کردند و امروز شاهد رونق آن‌ها در تولید و صادرات هستیم.
نعمت زاده افزود: امسال هم قرار است طرح رونق تولید ادامه یابد و با اعلام بانک مرکزی و با نشست روسای بانکهای عامل در حضور آقای جهانگیری این طرح فعال شده است و تاکنون ۱۹۰۰ بنگاه در شبکه نامنویسی کردند و بررسی‌ها شروع شده است و به نظام بانکی معرفی می‌شوند.
وی گفت: امسال اصناف تولیدی و خدماتی برای بازسازی و نوسازی خدمات خود از تسهیلات استفاده خواهند کرد و نوسازی صنایع کشور با هدف کاهش شدت مصرف انرژی، افزایش تولید و صادرات به دستگاه‌ها ابلاغ شده است.
نعمت زاده افزود: از واحدهای صنفی تولیدی، خدماتی، بازسازی و نوسازی صنایع قدیمی حمایت می‌کنیم.
وی گفت: در بسیاری از زمینه‌ها شاهد افزایش تولید هستیم و به جز بخش ساختمان که کاهش تولید داشته در سایر بخش‌ها از جمله کاشی و سرامیک ۳۰ درصد افزایش تولید داشتیم.
نعمت زاده افزود: در زمینه خودرو در ۳ ماهه امسال حدود ۱۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد تولید داریم.
ثبات در بازارهای اقتصادی، دستاورد مهمی است
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت:در چهارسال گذشته فعالیت‌های ما در حوزه صنعت و تولید به گونه‌ای بود که امروز نتیجه آن را که ثبات در بازار است می‌بینیم و حتی در برخی موارد شاهد کاهش قیمت هستیم.
محمد رضا نعمت زاده به بحث تفکیک بخش صنعت و معدن از تجارت اشاره کرد و افزود: تصمیم گیری در مورد صنعت و معدن باید در یکجا انجام شود و اگر بدنبال توسعه تجارت هستیم، ادغام تجارت در بخش صنعت و معدن بجا بوده است.
وی گفت: نتایج ادغام به تدریج در حال نمایان شدن است به ویژه در بخش تعرفه که به ۸ طبقه کاهش یافته است و امروز ما می‌توانیم تولید را با صادرات و تعادل عرضه و تقاضا را با همین ادغام سامان بدهیم.
نعمت زاده افزود: با توجه به شعار سال که تولید و اشتغال است و یکی از وظایف ما هم تولید و اشتغال است، امسال گزارش کتبی را به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و ریاست جمهوری اعلام کردیم و ۴۰۰ تا ۴۵۰ هزار اشتغال که نیمی از کل اشتغال کشور است در ۳ بخش صنعت، معدن و تجارت پیش بینی کردیم.
وی گفت: امیدواریم با حمایت نظام بانکی بتوانیم به این وظایف عمل کنیم که تکمیل ۶ هزار واحد با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در همین مقوله است و اشتغالزایی هم دارد.
نعمت زاده افزود: در حوزه اصناف ۲۰۰ هزار اشتغال ایجاد خواهد شد و در بخش معدن امیدواریم اشتغال زایی مناسبی داشته باشیم و در بخش صنعت هم بازسازی و نوسازی صنعت را داریم که جزئیات آن پیش بینی شده است.
وی گفت:: برای فارغ التحصیلان در صنعت با کمک دولت به کارفرما‌ها در قالب برنامه ششم، در طرح کارورزی اشتغال ۲۰۰ هزار اشتغال پیش بینی شده است و برای جذب جمعیت منتظر کار برنامه داریم.
نعمت زاده در خصوص پژو ۲۰۰۸ افزود: قیمت و فروش پژو ۲۰۰۸ ارتباطی به وزارت صنعت، معدن و تجارت ندارد، چون این خودرو در شروع تولید با امار پائین تولید خواهد شد و قرار شد تولید افزایش یابد و، چون متقاضی زیاد بود و امکان فروش نقدی نبود آگهی داده شد برای پیش فروش، ولی به نظرم از سال آینده که تولید به شرایط مطلوب برسد مشکلی برای عرضه نخواهد بود.
وی گفت: در مورد قیمت هم حرف‌ها، درست نیست و بنا به مشارکت در تولید، این خودرو شامل قیمت گذاری دولتی نخواهد بود و با عرضه و تقاضا قیمت تعیین می‌شود، اینکه گفته می‌شود براساس آئین نامه در پیش فروش باید ۵۰ درصد قیمت خودرو دریافت شود، چنین چیزی نداریم و این حرف‌ها را نباید زد و با تجهیز قطعه سازان و توسعه تولید در آینده مشکل نخواهیم داشت.
نعمت زاده افزود:، چون خودرو انحصاری نیست و تولیدات آن متنوع و واردات آن آزاد است نباید بصورت صوری قیمت گذاری کنیم و در عرضه و تقاضا باید قیمت تعیین شود، شورای رقابت طبق قانون باید سیاستگذاری قیمت را مشخص کند نه قیمت گذاری را که از دولت قبل بجا مانده است.
وی ادامه داد: کشورما از روز اول تحریم قطر اعلام کرد که آماده همکاری در حوزه‌های مختلف پرواز، حمل و نقل و تجارت هستیم، سال گذشته بیش از ۱۰۰ میلیون دلار به قطر صادرات داشتیم و این آمادگی را داریم که در صورت نیاز کالا و خدمات مورد نیاز را با توجه به برنامه ۲۰۲۲ که مسابقات جهانی فوتبال است، تامین کنیم.
نعمت زاده افزود: توصیه می‌کنیم شما از تهدیدات پوچ نترسید و ما آماده ارائه کمک و خدمات مورد نیاز هستیم.
وی در مورد ۷ طرح فولادی گفت: این ۷ طرح قرار بود با اعتبار دولت انجام شود که این اعتبارات قطع شده بود، با شروع دولت یازدهم تلاش کردیم بخش خصوصی را وارد کنیم و توانستیم ال سی این طرح‌ها به مبلغ ۲ میلیارد یورو باز و فعال شود و امروز چند طرح آن به تولید رسیده، ولی هنوز افتتاح نشده است مثل شادگان و نی ریز که تا شهریور به افتتاح می‌رسد.
نعمت زاده گفت: ظرفیت این ۷ طرح ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تن است و مشکل ما را در بخش تولید کنسانتره و گندله حل می‌کند.
وی افزود: صادرات انواع محصولات فولادی ما از ۱. ۲ میلیون تن در آغاز دولت به ۴. ۸ میلیون تن در سال گذشته رسید و پیش بینی می‌کنیم امسال به بیش از ۶ میلیون تن برسد.
نعمت زاده در مورد قرارداد سازمان گسترش و رنو افزود: این کار بزرگی است که رنو ۶۰ درصد سرمایه گذاری می‌کند و، چون با رنو قبل از این کار کردیم و خوب عمل نشده است با حساسیت این کار را پیگیری می‌کنیم، از رنو خواسته ایم قطعه سازان را به کل زنجیره‌های جهان رنو متصل کنند و قطعه سازان ما همان امتیاز قطعه سازان فرانسوی را داشته باشند که ۳۰ قطعه ساز ما را تائید کردند و ما اعلام کردیم این تعداد به دو برابر و بیشتر باید افزایش یابد و در جزئیات به تفاهم برسیم.
وی گفت: در طرحهای جدید به فرآیندهای تولید توجه داریم و در طرحهای موجود بدنبال آن هستیم مصرف انرژی صرفه جویی شود و از تصمیمات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بحث رعایت مصرف انرژی است، تولید آلومینیوم انرژی بر است و برق ماده اولیه اصلی است و امروز با آخرین تکنولوژی در حال مذاکره هستیم و در فولاد هم به همین صورت و البته شدت مصرف انرژی در کشور ما بالاست و در خدمات ما مصرف بالایی داریم، امروز در حوزه روشنایی روی “ال‌ای دی” در حال کار هستیم و اخیرا در دولت مصوبه‌ای داشتیم که دستگاههای دولتی در جهت کاهش مصرف انرژی کار کنند و دستگاههای عمومی هم فعال باشند.
نعمت زاده افزود: مصرف برق در بخش صنعت ۱۰ درصد براساس اعلام وزارت نیرو افزایش یافته که این رشد مصرف بخاطر رشد تولید است.

وی گفت: در شروع دولت یازدهم ۷۰ درصد تولید خودرو در کشور پراید بود، سال گذشته به ۳۴ درصد رساندیم و امسال به ۲۸ درصد کاهش خواهیم داد و به تدریج تیبا و مدل‌های دیگر به بازار می‌آید و با متنوع شدن تولیدات میزان تولید پراید کاهش می‌یابد و در آخر سال ۹۷ پراید با این شکل و هیبت که نمی‌تواند استاندارد‌ها را تامین کند از چرخه خارج می‌شود و در آخر ۹۷ آخر عمر پراید خواهیم بود.
نعمت زاده افزود: هر کسی حواله پژو ۲۰۰۸ را خریداری کرده است سرش کلاه رفته، چون خودرو بنام ثبت نام کننده تحویل خواهد شد و خودرو بنام غیر صادر نخواهد شد.
وی به توسعه کسب و کار مجازی در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر سهم کسب و کار مجازی از کسب و کار کشور حدود یک درصد است و در قالب سند چشم انداز برنامه داریم به ۱۰ درصد افزایش دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *