تصویر روز: اکبر شوکت، نماینده کارگران در هیات امنای سازمان تامین اجتماعی گفت: عملکرد مثبت سازمان تامین اجتماعی در چهار سال گذشته به شیوه های مدیریتی در این سازمان مرتبط می شود.
به گزارش تصویر روز اکبر شوکت انتصاب مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از نکات مثبت حوزه های رفاه و تامین اجتماعی است، ادامه داد: انتخاب دکتر نوربخش که به عبارتی از بدنه سازمان تامین اجتماعی محسوب می شود، موجبات خروج تامین اجتماعی از شرایط بحرانی که در پایان دولت گذشته گریبانگیر این سازمان شده بود را فراهم آورد.
شوکت افزود: ورود تیم مدیریتی جدید به سازمان تامین اجتماعی در دولت یازدهم نتیجه ای جز قرار گرفتن سازمان در شرایط عادی و خروج از وضعیت بغرنجی که در دولت دهم ایجاد شده بود و این سازمان را به محفلی برای سیاسیون تبدیل کرده بود، نداشت.
این فعال کارگری اظهار کرد: سالیانه رقمی در حدود ١۶ هزار میلیارد تومان بابت ٣ درصد سهم بیمه، بخش هایی که دولت وظایف کارفرما را برعهده گرفته است و سایر بیمه هایی که دولت تعهد پرداخت بخشی از حق بیمه را برعهده دارد، به مطالبات تامین اجتماعی افزوده می شود.
وی اضافه کرد: از رقم مذکور در خوشبینانه ترین حالت، دولت ها نیمی از این مبلغ را پرداخت کرده و نیمی دیگر به مطالبات قطعی سازمان تامین اجتماعی افزوده می شود.
اکبر شوکت با بیان اینکه بودجه سازمان تامین اجتماعی از رقمی در حدود ٣٠ هزار میلیارد تومان به عددی در حدود ٨٢ هزار میلیارد تومان رسیده است، گفت: این موضوع حاکی از افزایش حقوق مناسب بازنشستگان این سازمان در سال های اخیر است. همچنین این موضوع نشات گرفته از مدیریت مناسب دکتر نوربخش و تیم مدیریتی در این سازمان است که به شناخت کافی این تیم از تامین اجتماعی ارتباط پیدا می کند.
رئیس هیات مدیره کانون انجمن های صنفی کارگران ساختمانی کشور تصریح کرد: از دیگر کارهای مثبتی که در این سال ها در تامین اجتماعی انجام شده اضافه شدن حمایت بیمه ای برخی داروهای خاص است که نیاز جدی برخی از بیماران خاص به شمار می رفت.
شوکت افزود: با مصوبه هیات امنا به صورت سالیانه عددی در حدود ١٠٠ میلیارد تومان بابت بیمه عمر به بازنشستگان پرداخت شده است که برای اولین بار شاهد این اتفاق هستیم.
عضو هیات امنای سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: افزایش حقوق بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در مجموع چهارساله گذشته بیش از نرخ تورم در این سال ها بوده است و مجموعه دریافتی بازنشستگان در زمان شروع بکار دولت یازدهم، حدوداً ۵۵٠ هزار تومان و برای شاغلان به صورت حدودی ۶۵٠ هزار تومان بود و در حال حاضر در پایان دولت یازدهم این رقم به حدود یک میلیون و ١٠٠ هزار تومان رسیده است و اگر در کنار کنترل افزایش تورم شاهد ادامه مسیر حرکتی فعلی و افزایش حقوق بازنشستگان بیش از تورم باشیم، اقشار پایین دستی جامعه در شرایط مناسب تری در آینده بسر خواهند برد.
این فعال حوزه کار ادامه داد: در خصوص بحث افزایش بی رویه تعرفه های درمانی این نکته حائز اهمیت است که شاهد افزایش بودجه درمان تامین اجتماعی بودیم. بودجه ای که در ابتدای دولت یازدهم در حدود ۵ هزار میلیارد تومان بود به بیش از ٢٠ هزار میلیارد تومان رسیده است و شاهد افزایش قریب به ۴٠٠ درصدی در این حوزه هستیم.
وی تصریح کرد: باید به این نکته توجه داشته باشیم که مباحث درمانی در حوزه امور حاکمیتی است و دولت ها وظیفه تامین خدمات درمانی را بر عهده دارند و این یکی از اشکالات عمده نوع برخورد در قبال سازمان تامین اجتماعی است و در واقع نباید با اجرای طرح تحول سلامت هزینه های بسیاری را بر سازمان تامین اجتماعی تحمیل شود .
شوکت گفت: در حالت کلی وجود اشخاصی از بدنه سازمان تامین اجتماعی و تلاش هایی که توسط تیم مدیریتی تامین اجتماعی در این سال ها انجام شده، عامل نجات سازمان از شرایط نامناسب گذشته و قرار گرفتن در شرایطی مطلوب است و حرکتی رو به جلو به انجام رسیده است.
وی اضافه کرد: امیدواریم با مرتفع شدن موضوع مطالبات سازمان تامین اجتماعی از دولت و چاره اندیشی در خصوص عدم تحمیل هزینه های درمانی بیش از پیش به سازمان تامین اجتماعی، این سازمان راحت تر از گذشته به وظایف خود عمل کند.
اکبر شوکت گفت: در دولت های نهم و دهم در سازمان تامین اجتماعی تخلفاتی صورت گرفت که این تخلفات به دفعات اتفاق افتاد و هیات امنای سازمان در اولین جلسه در دولت یازدهم با تکلیف بر هیات مدیره و مدیرت جدید سازمان خواستار پیگیری جدی تحقیق و تفحص مجلس شد و از طرف مدیریت سازمان وکلایی برای رسیدگی به پرونده های مختلف در اختیار گرفته شده و با پیگیری های لازم این سازمان، بخشی از مطالبات به سازمان تامین اجتماعی برگشت داده شد و با توجه به اینکه این اموال متعلق به حق الناس است این انتظار از قوه قضائیه وجود دارد که همانند گذشته در احقاق این حق کوشا بوده و در حداقل زمان ممکن این مسائل حل و فصل شود.
این فعال کارگری ادامه داد: شایان ذکر است که مدیریت سازمان تامین اجتماعی در سال های اخیر در حوزه صیانت از اموال این سازمان و تلاش در بازگرداندن اموال هدر رفته در قالب دولت گذشته داشته است.
عضو هیات امنای تامین اجتماعی با بیان اینکه کارهای بسیار مثبتی در حوزه معاونت فرهنگی سازمان تامین اجتماعی در سال های اخیر به انجام رسیده است، افزود: بجا است که یادی داشته باشیم از مرحوم دکتر اعتصامی که بعد از مصوبه هیات امنای سازمان پس از چندین سال و احیای معاونت فرهنگی، در راس این معاونت قرار گرفت و خدمات شایانی را از جمله تقویت شرکای اجتماعی به سازمان تامین اجتماعی ارائه کرد و جای امیدواری است که معاونت فرهنگی جدید نیز در این راستا موفقیت های لازم را داشته باشد.
وی اظهار کرد: یکی از کارهای مثبت فرهنگی انجام شده در این دوره مدیریتی تامین اجتماعی سفرهای کرامت رضوی و راه اندازی مباحث ورزشی بازنشستگان بود که به عبارتی از جمله خدمات سازمان به شمار می آید و باید گفت که در مجموع سازمان تامین اجتماعی با احیای معاونت فرهنگی به سمت ارائه بهتر و بهینه خدمات پیش رفته است.
این فعال حوزه کسب و کار تصریح کرد: در حوزه خدمات آی تی سازمان تامین اجتماعی بعد از سال ها وعده های مختلف در خصوص راه اندازی دفترچه هوشمند، بالاخره با تلاش های بسیار در این دوره اجرایی شده و در حال حاضر در بیمارستان های ملکی تامین اجتماعی دفترچه هوشمند جایگزین دفترچه های کاغذی شده است و این حرکت از تخلفات حوزه درمان و دارو جلوگیری کرده و اتلاف زمان کادر درمانی و بیماران را نیز کاهش داده است و امیدواریم که مراکز درمانی دیگر با همکاری وزارت بهداشت در مسیر این حرکت مثبت قرار گیرند.
اکبر شوکت با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی با تشکیل کارگروه هایی در سطح استان ها برای توسعه فضای کسب و کار و حل معضلات منطقه ای عملکرد مثبتی و سازنده ای را در چهار سال گذشته داشته است، اضافه کرد: در کمک به توسعه فضای کسب و کار و تلاش در جهت بهبود مشکلات حوزه های تولید، سازمان تامین اجتماعی سه بار اقدام به اجرای طرح بخشودگی جرائم بیمه ای کرده است که با استقبال کارفرمایان روبرو شده و کارآمدی لازم و رضایت کارفرمایان را در پی داشته است.
وی اضافه کرد: برای اولین بار دبیرخانه ای در سال های اخیر در هیات امنای سازمان شکل گرفته است که تمامی مصوبات و مطالبات در کارگروه های تخصصی مورد بررسی قرار گرفته و نمایندگان هیات امنا در کارگروه های بیمه ای، درمانی، حسابرسی و بودجه و اقتصادی به صورت کارشناسی به بررسی موارد پرداخته و پس از آن برای تصویب به هیات امنا ارسال می شود.
دیدگاهتان را بنویسید