تصویر روز: منطقه ازاد انزلی از دهم تا سیزدهم مرداد میزبان نمایشگاه بینالمللی دریایی، دریانوردی، بنادر و تجهیزات وابسته است.
به گزارش صدا و سیما: در این نمایشگاه علاوه بر سازمانها و شرکتهای داخلی، نمایندگانی از کشورهای نروژ، فرانسه، چین، ترکیه، آذربایجان، ایتالیا، آلمان، دانمارک، لهستان و سنگاپور حضور دارند و نوینترین طرحها و برنامه ها، تجهیزات و صنایع مرتبط با صنعت دریایی را به نمایش میگذارند.
نمایشگاه بینالمللی دریایی، دریانوردی، بنادر و تجهیزات وابسته در هشت بخش اصلی بنادر و کشتیرانی، صنایع ساخت و تمعیر کشتی، صنایع فراساحلی، خدمات دریایی و بندری، سازندگان و تامینکنندگان تجهیزات دریای، خدمات مشاوره و مهندسی، تحقیقات و آموزش دریایی و اقیانوس شناسی و علوم جوی برگزار میشود.
در این نمایشگاه انواع تجهیزات حملونقل دریایی، صنایع کشتی سازی، صنایع فراساحل نفت و گاز، خدمات دریایی و بندری، امور نظامی و دفاعی، تجهیزات اقیانوس شناسی و هواشناسی، صنایع گردشگری و تفریحات دریایی، تجهیزات مهندسی سواحل، مهندسی سازههای دریایی، حقوق دریایی، مدیریت پروژههای دریایی، تجهیزات و وسایل عرشه لنگرها، تجهیزات مخابراتی، سوخت و باتری موتورها، انواع شناورهای نفتی، باری و مسافری، سکوها و تجهیزات بندری ارائه خواهد شد.
رییس ستاد برگزاری نمایشگاه بینالمللی صنایع دریایی، بنادر، دریانوردی و صنایع وابسته گفت: برگزاری این نمایشگاه نقش موثری در معرفی فرصتهای سرمایهگذاری داخلی و خارجی در حوزه دریائی کشور دارد.
محمود بندرچی ؛ شناسایی و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری را یکی از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه بیان کرد و گفت؛ تلاش میکنیم با برگزاری نمایشگاه بینالمللی دریایی، دریانوردی، بنادر و تجهیزات وابسته بین حوزه دریایی ج. ا. ایران با دیگر کشورها ارتباطات راهبردی و تعاملی را توسعه دهیم.
وی اضافه کرد: ارائه توانمندیها و آخرین دستاوردهای صنایع دریایی کشور، شناسایی افزایش سهم بازار از خدمات بندری، دریایی منطقهای و جهانی، توانمندسازی و توسعه خدمات دریایی و دریانوردی، ایجاد فرصت مناسب جهت تعامل بیشتر با نخبگان دریایی جهان اسلام، استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود حوزه دریایی کشورهای اسلامی، ارتقاء سطح علمی حوزه دریایی و دریانوردی و تلاش برای اتخاذ رویکرد واحد و ایجاد انسجام و وحدت لازم حوزه دریایی در برابر تحولات بینالمللی، برخی دیگر از اهداف برپایی نمایشگاه بینالمللی دریایی، دریانوردی، بنادر و تجهیزات وابسته است.
۱۳۹۶۰۵۰۳۱۴۱۱۲۶۴۶۴۱۳۰۷۳٫jpg
بندرچی در ادامه با اشاره به ظرفیتهای بالقوه و موجود حوزه دریائی کشور گفت: منابع و ذخایر غنی انرژی در دریا و وجود بیش از ۲۰۰ بندر بزرگ و کوچک بازرگانی، نفتی و صیادی و همچنین یازده بندر اصلی تجاری در سواحل شمالی و جنوبی کشور با ظرفیت حدود ۱۹۰ میلیون تن جابهجایی کالا و تسهیلات نقش ممتازی را برای توسعه فعالیتهای دریانوردی کشور فرآهم آورده است.
همزمان با برگزاری این نمایشگاه نمایشگاه بینالمللی شیلات، آبزیان، صیادی و صنایع وابسته نیز در محل نمایشگاههای بینالمللی منطقه آزاد انزلی برگزار خواهد شد.
در این نمایشگاه محصولات فرآوری شده شیلاتی، تولید کنسرو و صنایع وابسته، پرورش ماهیان سردآبی و گرم آبی، پرورش ماهی در قفس، سرخانههای نگهداری و دیگر صنایع و تجهیزات مربوط به این صنعت عرضه خواهد شد.
برگزاری همایش پرورش ماهی در قفس(درون دریا) و چند کارگاه علمی پژوهشی برخی از برنامههای جانبی این نمایشگاه است که با همکاری سازمان شیلات ایران و شیلات استان گیلان برگزار میشود.
دیدگاهتان را بنویسید