تصویر روز: در این مطلب به خواص فوقالعاده درمانی یکی از میوههای فصل تابستان اشاره شده که مصرف روزانه آن میتواند باعث پیشگیری یا درمان بسیاری از بیماریها شود.
به گزارش تسنیم خربزه دارای ویتامین A است، از این رو در ترمیم و تجدید سلولهای بدن نقش دارد و با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماریهای سنگ کلیه و مثانه مفید است، در این بیماریها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.
خربزه سرشار از ویتامینهای A ،D و C و سلولز است؛ خربزه بهعلت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز میشود.
اگر گوشت خربزه را له کنید و بهصورت مرهم روی سوختگیهای سطحی پوست بدن بگذارید، آن را معالجه خواهد کرد؛ تخم خربزه برای سرفه حاد، درد سینه و حلق و تبهای شدید مفید است.
خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده میشود؛ مغز تخم خربزه بوداده، طبیعت گرم دارد.
مغز تخم خربزه بوداده، دارای خاصیت ادرارآور، نرمکننده و افزایشدهنده میل جنسی است.
خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کمخونی مفید است؛ خربزه، رنگ چهره را روشن میکند و بیماری استسقاء (احساس تشنگی دائمی) را درمان میکند.
خربزه به هضم غذا کمک میکند و رودل را برطرف میکند؛ خوردن ۸ گرم دمکرده پوست خشکشده خربزه، سنگ مثانه را دفع میکند.
دیدگاهتان را بنویسید