تصویر روز: بیمه آسیا در چهارمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی و نهمین نمایشگاه معرفی فرصت های سرمایه گذاری کشورحضوری فعال دارد.
مدیران و کارشناسان بیمه آسیا در غرفه اختصاصی این شرکت(۴۰) و در طول برگزاری چهارمین نمایشگاه بین المللی بورس، بانک، بیمه و خصوصی سازی و نهمین نمایشگاه معرفی فرصت های سرمایه گذاری کشورکه از ۸ تا۱۱ آبان ماه سال جاری در مرکز نمایشگاه های بین المللی جزیره کیش در حال برگزاری است به ارایه خدمات و مشاوره بیمه ای به مردم پرداختند.
بنابر این گزارش، حضور فعالانه و تاثیرگذار بیمه آسیا به عنوان بزرگترین بیمه خصوصی کشور و حائز رتبه اول برای سه سال متوالی در گروه موسسات بیمه ای یکصد شرکت برتر کشور در نمایشگاه با دارا بودن ۱۰۰ شعبه و بیش از ۳۰۰۰نمایندگی در سراسر کشور ، فرصت مغتنمی برای گسترش صنعت بیمه و بهر مندی فعالان اقتصادی ازمزایای صنعت بیمه است.
مطالب مرتبط
کارتهای اضطراری سوخت جایگاهها جمعآوری نشدهاند
19 آبان 1404
جزئیات طرح «توریست کارت» اعلام شد
19 آبان 1404
تداوم آلودگی هوا در تهران
19 آبان 1404
قیمت طلا و سکه ۱۸ آبان
18 آبان 1404







دیدگاهتان را بنویسید