تصویر روز : در حالی وزارت راه و شهرسازی گزارش ۱۰۰ روزه عملکردش را منتشر کرده که در آن هیچ اشارهای به آمار برخی حوزهها که نسبت به چند سال اخیر منفی شده، نکرده است.
به گزارش تسنیم، به دنبال ارائه گزارش ۱۰۰ روزه رییسجمهوری، وزارت راه و شهرسازی نیز عملکرد خود در منتشر کرد. عملکرد مذکور در دو بخش نرمافزاری و سختافزاری تهیه و تنظیم شده که در ۲۵ مورد آمار مثبت زیرمجموعههای این وزارتخانه را اعلام کرده است.
در بخش سختافزاری تکمیل ۱۳۴ کیلومتر خطوط ریلی، بهرهبرداری از ۵۴ کیلومتر آزادراه، بهرهبرداری از ۲۳۷ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی، رشد ۱۰ درصد حمل بار جادهای، رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در بنادر، احداث ۲۰۰۰۰ مسکن روستایی، رشد ۲۱ درصدی حمل بار ریلی، رشد ۵ درصدی جابجایی مسافر در شبکه ریلی و… مورد اشاره قرار گرفته است. در حوزه نرمافزاری وزارت راه از ارائه برنامه مسکن در حوزه بافت های نابسامان، بهسازی، تکمیل و تحویل ۳۶۰ واحد مسکونیبرای خانوارهای دارای دو معلول و واگذاری معادل ۵۰۰ واحد مسکونی برای اقشار ویژه نام برده است.
به گزارش تسنیم، در رابطه با گزارش ۱۰۰ روزه وزارت راه در ابتدا باید به این نکته اشاره شود که ساخت ۲۰ هزار مسکن روستایی آنهم در طول ۳ ماه و ۱۰ روز چندان با واقعیتهای حوزه ساخت و ساز همخوانی ندارد. از سوی دیگر در گزارش وزارت راه و شهرسازی چه در بخش سختافزاری و چه نرمافزاری هیچ اشارهای به منفی شدن آمار عملکرد زیرمجموعههای وزارت راه و شهرسازی نشده، بر عکس آمار غیرواقعی نیز منتشر شده است.
بهعنوان نمونه میتوان به رشد ۵ درصدی جابجایی مسافر در شبکه ریلی اشاره کرد. این بخش از گزارش ۱۰۰ روزه وزارت راه و شهرسازی با واقعیتهای موجود در تضاد است؛ اواخر آبانماه امسال دیبر انجمن شرکتهای حملونقل ریلی در جمع تعدادی از مدیران وزارت راه و شهرسازی و راهآهن جمهوری اسلامی ایران با انتقاد از توان مدیریتی حملونقل ریلی گفته بود: «در دهههای اخیر بخش ریلی نتوانسته از ظرفیتهای قانونی خود به نحو مطلوبی در جهت ارتقا کمی و کیفی استفاده کند.»
مجید بابایی افزود: «سهم بخش مسافری ریلی از مجموع حملونقل کشور در ۱۲ سال سپری شده از خصوصیسازی نه تنها افزایش نداشته که در مقاطعی هم روند نزولی داشته است.»
دیدگاهتان را بنویسید