تصویر روز: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران گفت: در دوره نوروز تاکنون ۴ هزار تن پرتقال و ۱۴۰۰ تن سیب در استان توزیع شده است.
علی اشرف منصوری با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار ۵ هزار تن پرتقال و ۱۵۰۰ تن سیب برای توزیع در بازار استان تهران اختصاص یافته است، افزود: توزیع پرتقال و سیب تا زمانی که تقاضا باشد، ادامه دارد.
وی گفت: امسال میوه شب عید با قیمت و کیفیت مناسب به بازار عرضه شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: هزار تن پرتقال و حدود ۱۰۰ تن سیب در سردخانه های استان تهران موجود است و علاوه بر این ذخیره استراتژیک متعلق به وزارت جهاد کشاورزی نیز در دسترس است و هر زمان که نیاز باشد امکان عرضه آن وجود دارد.
منصوری درباره جلوگیری از فساد و ضایع شدن میوه های سردخانه ای متعلق به طرح ستاد تنظیم بازار گفت: چنانچه نیاز باشد با همکاری سازمان مرکزی تعاون روستایی برای فراوری و تبدیل آن اقدام خواهیم کرد.
مطالب مرتبط

ساعت کاری بانکهای خصوصی اعلام شد
20 اردیبهشت 1404
«پویش ۲۵ درجه»؛ مشارکتی داوطلبانه برای عبور از بحران ناترازی انرژی
20 اردیبهشت 1404
پشتیبانی تمام قد رهبر انقلاب از جامعه کارگری
20 اردیبهشت 1404
قیمت طلا و سکه ۲۰ اردیبهشت
20 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید