تصویر روز : ماموران گمرک بازرگان در بازرسی از یک دستگاه اتوبوس ورودی از ترکیه، ۶ کیلو و ۲۷۷ گرم طلای ساخته شده کشف کردند.
به گزارش گمرک جمهوری اسلامی ایران، این مقدار طلای ساخته شده در قسمت های مختلف صندلی شاگرد اتوبوس جاسازی شده بود.
با کشف این مقدار طلا و در بازجویی های اولیه شاگرد راننده به قاچاق این محموله اعتراف می کند و ماموران گمرک او را برای تحقیق بیشتر به مراجع قضایی تحویل می دهند.
عمده ترین دلیل قاچاق مسافری طلا در یک ماه گذشته نوسان شدید قیمت طلا و ارز در در ۲ طرف مرزهای ایران و ترکیه بوده که انگیزه سودجویان را نسبت به قاچاق طلا و ارز افزایش داده است.
فقط در آذرماه هشت محموله طلای قاچاق از مسافران ورودی از ترکیه کشف شد.
طبق قانون، واردات انواع طلای ساخته شده به کشور ممنوع است.
هند، هنگ کنگ، تایلند، ایتالیا، ترکیه و حتی آمریکا از کشورهایی اند که قاچاق طلا از مبداء آنها به ایران انجام می شود.
به گفته محمد کشتی آرای رییس اتحادیه کشوری طلا و جواهر، عمده طلای وارداتی، قاچاق است اما نکته قابل تامل اینکه بسیاری از اینگونه طلاها از نظر عیار، استاندارد نیستند و خلوص طلا در این مصنوعات کمتر از استاندارد است.
بر پایه آخرین ارزیابی دفتر اطلاعات «رایلو» در سازمان جهانی گمرک، ایران ۲سال در زمینه پیگیری تخلف های گمرکی اعم از قاچاق و ورود و خروج کالاهای تقلبی رتبه دوم را داشت که امسال جایگاه نخست را به دست آورد.
سازمان جهانی گمرک طرح کارشناسی مجازی گمرک ایران را که در چارچوب سامانه جامع امور گمرکی اجرا شده، به عنوان الگوی برتر به گمرک های عضو این سازمان در سراسر جهان معرفی کرده است.
ساماندهی واردات و صادرات از بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی است که در سال ۱۳۹۲ ابلاغ شد.
پس از آن، سال ۱۳۹۵ از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نام گرفت و امسال نیز (۱۳۹۶) «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال».
دیدگاهتان را بنویسید