
تصویر روز: پرداخت تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی ازدواج از ابتدای سال آینده آغاز می شود.
به گزارش تسنیم، مسعود کرباسیان وزیر اقتصاد در گفتگوی ویژه خبری درباره افزایش وام ازدواج به ۱۵ میلیون تومان گفت: بانکها از ابتدای روی کار آمدن دولت دوازدهم ۵۵۰ هزار وام ازدواج پرداخت کرده اند که این موجب شد رئیس جمهور دستور افزایش این وام به مبلغ ۱۵ میلیون تومان را بدهد.
وی گفت: پرداخت تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی ازدواج از ابتدای سال آینده آغاز می شود.
وزیر اقتصاد درباره افزایش سرمایه بانکها نیز گفت: از اواسط سال گذشته تا کنون ۲۴ هزار میلیارد تومان به سرمایه بانک ها افزوده شده است.
کرباسیان افزود: از این مبلغ ۸ هزار میلیارد تومان بانک مرکزی در بانکها به عنوان طلب خودش منظور کرد.وی گفت: افزایش سرمایه بانکها از طریق فروش اموال و دارایی ها پیگیری می شود.
کرباسیان افزود: با بانکها به توافق رسیده ایم که در هشت ماه آنها ۲۰ هزار میلیارد تومان از دارایی های منجمد خود را بفروشند.وی گفت: در سه سال گذشته بانکها فقط ۱۰ هزار میلیارد تومان از این دارایی ها را فروخته بودند.
وزیر اقتصاد افزود: با توجه به اینکه دولت سهام خود را در بیمه های آسیا، دانا و البرز می فروشد، بانکها نیز سهامی در این بیمه ها دارند که برای فروش گذاشته اند.کرباسیان گفت: رئیس جمهور نیز تأکید کرده است بانکها باید شعب اضافی خود را بفروشند.
مطالب مرتبط

کدام یک از مزایای حقوقی کارگران معاف از مالیات است؟
17 اردیبهشت 1404
بلاتکلیفی در ساماندهی معاملات آنلاین طلا ادامه دارد!
17 اردیبهشت 1404
نماد خساپا بازگشایی شد/ ۶۱.۵ درصد رشد ارزش سهم در روز اول بازگشایی
17 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید