
تصویر روز: فیلترینگ موقت تلگرام و برخی محدودیتهایی که به درخواست برخی نهادها در طی دو هفته گذشته اعمال شده بود، به دستور رئیسجمهور بهطور کامل برداشته شد.
به گزارش ایسنا، اینستاگرام نیز شنبه گذشته با نظر رئیسجمهور رفع فیلتر شده بود. حوالی ساعت ۲۱:۳۰ شنبه شب (۲۳ دی) برخی کاربران اعلام کردهاند که دسترسی آنها به «پیامرسان تلگرام» از طریق اینترنت خانگی و بدون استفاده از فیلترشکن، ممکن شده است.
برخی کاربران نیز خبر دادند که دسترسی آنها به «تلگرام» از طریق اینترنت سیمکارت نیز بدون استفاده از فیلترشکن امکانپذیر شده و دقایقی بعد از اعلام اولیه نیز مشترکان سیمکارتهای مختلف نیز از برقراری این دسترسی خبر دادند.
همچنین نسخه دسکتاپِ این پیامرسان نیز در دسترس قرار گرفته است.
مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در پاسخ به پیگیریها، از طریق تلگرام به خبرنگاران اعلام کرد: خبر رفع فیلتر تلگرام صحیح است.
مطالب مرتبط

کشف ۱.۵ همت ماینر غیر مجاز از ابتدای سال
19 مرداد 1404
قیمت طلا و سکه ۱۹ مرداد
19 مرداد 1404
خدمات ارزی بانک صادرات به 73 هزار زائر اربعین حسینی
19 مرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید