
تردد وسیله نقلیه از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران ممنوع شد
تصویر روز ـ رئیس پلیس راه البرز گفت: تردد وسیله نقلیه از کرج و آزادراه تهران -شمال به سمت مازندران ممنوع شد.
به گزارش صدا و سیما، مرکز البرز؛ سرهنگ پیمان کرمی گفت: اجرای طرح ممنوعیت تردد به دلیل تخلیه بار ترافیکی، مسیر حرکت مسافران از مرزن آباد به سمت کرج خواهد بود.
او افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده و در صورت اعلام ماموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از مازندران به سمت کرج تا پایان تخلیه بار ترافیکی یک طرفه خواهد بود.
رئیس پلیس راه البرز افزود: اکنون اجرای ممنوعیت تردد براساس اعلام ماموران پلیس راه درمحل از محدوده آسارا به سمت مازندران اعمال می شود.
کرمی گفت: تردد از میدان امیرکبیر تا آسارا کیلومتر ۴۰ به صورت ۲ طرفه خواهد بود که در صورت ترافیک سنگین محدودیت ترافیکی در این محدوده نیز اجرا خواهدشد.
مطالب مرتبط

اختلال در زندگی مردم البرز با خاموشیهای بدون برنامه ۳ ساعته
15 اردیبهشت 1404
نگاهی به خدمات بانک صادرات ایران در سرزمین «گلهای لاله»
22 فروردین 1404
جاده چالوس و آزادراه تهران – شمال بسته شد
23 شهریور 1402
وزارت صمت بازار خودرو را رها کرد
30 بهمن 1401
بارش برف در فردیس
23 بهمن 1401
دیدگاهتان را بنویسید