
به گفته مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، متوسط مصرف روزانه لبنیات در کشور کمتر از یک واحد است در حالی که باید بین ۲ تا ۳ واحد باشد.
تصویر روز ـ احمد اسماعیل زاده مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت:بررسی ها نشان می دهد که لبنیات نقش مهمی در سلامت افراد ایفا می کند. متخصصان توصیه کرده اند که میزان مصرف لبنیات بین ۲ تا ۳ واحد در روز باید باشد.
به گفته وی، زنان باردار و نوجوانان همچنین سالمندان باید ۳ واحد لبنیات در روز مصرف کنند اما میزان مصرف متوسط کشوری کمتر از یک واحد است.
احمد اسماعیل زاده بیان کرد:وزارت بهداشت برنامه ریزی دقیقی در خصوص افزایش مصرف لبنیات در سراسر کشور داسته و با دستگاه های ذیربط در زمینه نرخ لبنیات مکاتباتی داشته است.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تصریح کرد: یکی از کمبود های مواد ریز مغذی در کشور ، کمبود ویتامین دی است که بر اساس آمار کشوری ۵۵ درصد از مردم ایران دچار کمبود این ویتامین هستند که در این زمینه وزارت بهداشت طرح رایگان مکمل یاری را انجام می دهد همچنین طرح غنی سازی اختیاری روغن و لبنیات به ویتامین دی در کشور در حال اجرا است.
اسماعیل زاده تاکید کرد: طرح غنی سازی نان یعنی نان با ویتامین دی به صورت پایلوت در حال انجام است که اقدامات اولیه این طرح انجام شده و منتظر نظر نهایی سازمان غذا و دارو هستیم. در دو استان کشور به صورت پایلوت اجرا خواهد شد.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: در کشور کمبود آهن، روی و در برخی از نقاط کمبود ویتامین ای نیز گزارش شده است که در خصوص این ویتامین مکمل یاری برای کودکان زیر ۲ سال با همکاری ۴۰ دانشگاه علوم پزشکی انجام می شود. مکمل یاری رایگان کمبود آهن در دبیرستان های دخترانه و غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک انجام می شود.
اسماعیل زاده ادامه داد: مکمل یاری روی برای مدارس به صورت پایلوت تدوین شده و در صورت تامین بودجه این کار اجرا خواهد شد.
مطالب مرتبط

ویتامین D پیری بیولوژیکی را کُند میکند
20 خرداد 1404
زنجبیل؛ از تقویت مو تا کاهش التهاب
19 خرداد 1404
مصرف ناشتای آبلیمو و سرکه سیب برای لاغری موٌثر است؟
18 خرداد 1404
خواص بی نظیر نارنج
06 خرداد 1404
هشدار اداره استاندارد به استفاده از لبنیات سنتی
23 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید