
روابط عمومی گروه خودروسازی سایپا در پی انتشار برخی اخبار در رسانهها مبنی بر توقف واگذاری سهام شرکت سایپا در مالکیت شرکتهای فرعی و وابسته (سهام چرخه ای)، با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد: فرآیند واگذاری این سهام متوقف نشده و همچنان در چارچوب قوانین و مقررات جاری کشور در حال پیگیری است.
تصویر روز ـ در نامه رسمی ارسالشده از سوی گروه خودروسازی سایپا به سازمان بورس و اوراق بهادار که با موضوع افشای اطلاعات با اهمیت در تاریخ ۴ خرداد ۱۴۰۴ منتشر شده، ضمن اشاره به نامه ارسالی دبیر محترم شورای عالی هماهنگی سران قوا تأکید شده است که واگذاری سهام شرکتهای تابعه به دلیل اهمیت و ماهیت آن، مستلزم اخذ مجوزهای لازم از مراجع قانونی مربوطه است.
این فرآیند به منظور رفع موانع حقوقی و کسب مجوزهای لازم در حال انجام است و پس از تأیید نهایی، اقدامات اجرایی صورت خواهد گرفت.
گروه خودروسازی سایپا با تاکید بر رعایت اصول شفافیت و پاسخگویی در بازار سرمایه، اعلام میدارد تمامی مراحل واگذاری با هماهنگی کامل با نهادهای ذیربط و مطابق با قانون انجام خواهد شد.
این شرکت همچنان متعهد به اطلاعرسانی دقیق و بهموقع به سهامداران و عموم جامعه است و اخبار منتشرشده مبنی بر توقف این فرآیند صحت ندارد.
مطالب مرتبط

تداوم رشد ارزش سهم سایپا بعد از بازگشایی نماد
23 اردیبهشت 1404
نماد خساپا بازگشایی شد/ ۶۱.۵ درصد رشد ارزش سهم در روز اول بازگشایی
17 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید