512908

واکنش عراقچی به اظهارات سخیف نتانیاهو

وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به اظهارات سخیف نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: نتانیاهو دقیقاً چه‌چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه‌نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟

تصویر روز _ سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به اظهارات سخیف نخست وزیر رژیم صهیونیستی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: نتانیاهو نزدیک به دو سال پیش وعدۀ پیروزی در غزه را داده بود، اما نتیجه چه شد؟ ورود به یک باتلاق نظامی، حکم بازداشت به‌اتهام جنایات جنگی، و پیوستن 200 هزار نیروی جدید به حماس.

عراقچی افزود: در مورد ایران، او خیال خام داشت که می‌تواند بیش از 40 سال دستاوردهای صلح‌آمیز هسته‌ای را از بین ببرد، اما نتیجه این شد؛ هر یک از آن تعداد دانشمند ایرانی که مزدوران او به شهادت رساندند، صدها شاگرد توانمند تربیت کرده بودند، و این شاگردان به‌زودی به نتانیاهو نشان خواهند داد که چه در چنته دارند.

وزیر امور خارجه ادامه داد: اما تکبر او به همین‌جا ختم نمی‌شود، پس از آن‌که موفق به دستیابی به هیچ‌یک از اهداف جنگی‌اش علیه ایران نشد، و زمانی که موشک‌های قدرتمند ما مراکز مخفی رژیم صهیونیستی را با خاک یکسان کردند ـ مراکزی که نتانیاهو هنوز هم سانسورشان می‌کند ـ و او مجبور شد به‌سوی «بابا» فرار کند، حالا با وقاحت، برای آمریکا تعیین تکلیف می‌کند که در گفت‌وگو با ایران چه بگوید یا نگوید و چه کار بکند یا نکند.

عراقچی تصریح کرد: گذشته از مضحک بودن این که ایران ممکن است به حرف‌های یک جنایتکار جنگی تحت تعقیب توجه کند، یک پرسش اجتناب‌ناپذیر مطرح می‌شود؛ نتانیاهو دقیقاً چه‌چیزی می‌کشد؟ و اگر هیچ، موساد دقیقاً چه‌نوع پرونده‌ای از قلب کاخ سفید دارد؟

منبع: تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *