کارشناس دفتر اقتصاد و مسکن وزارت راه و شهرسازی گفت: از ۱۶ دستگاه اجرایی ۱۲ دستگاه به سامانه املاک و اسکان متصل شدهاند.
تصویر روز ـ پرویز آقایی، کارشناس دفتر اقتصاد و مسکن وزارت راه و شهرسازی در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر با بیان اینکه میانگین خوداظهاریها به عدد ۱۰۰ هزار نفر در روز رسیده است، گفـت: از ۱۶ دستگاه ۱۲ دستگاه خدمات خود را به سامانه املاک و اسکان متصل کردهاند.
وی افزود: وزارت آموزش و پروش همه خدماتش متصل است و کاربران آموزش و پرورش باید در سامانه املاک و اسکان ثبت نام کرده باشند. فراجا صرفا گواهینامه را متصل کرده و ۲۷ میلیون استعلام طی چند ماه را پاسخ دادهایم.
کارشناس دفتر اقتصاد و مسکن وزارت راه وشهرسازی تصریح کرد: نظام وظیفه، گذرنامه، خدمات پلیس من و تعویض پلاک اتصالشان هنوز الزام آور نیست.
نوشته قبلی سرطان پستان در مراحل اولیه قابل درمان است
نوشته بعدیرشد ۱۷ درصدی تولید پارسخودرو در شهریور ماه
مطالب مرتبط
موازی کاری با سامانه املاک و اسکان تخلف است
08 آبان 1404

دیدگاهتان را بنویسید