مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: سامانه زیرساخت دیشب موفق شد با شناسایی و مقابله با حجیمترین حمله DDoS (از نظر تعداد بسته در ثانیه) در سالهای اخیر، امنیت یکی از اپراتورهای کشور را حفظ کند.
تصویر روز ـ بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، گفت: دیشب سامانه زیرساخت بزرگترین حمله DDOS در سالهای اخیر به لحاظ تعداد بسته در ثانیه را به مقصد یکی از اپراتورهای کشور شناسایی و مقابله کرد.
بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، در نوشته ای در فضای مجازی آورده است:
دیشب سامانه زیرساخت بزرگترین حمله DDOS در سالهای اخیر به لحاظ تعداد بسته در ثانیه را به مقصد یکی از اپراتورهای کشور شناسایی و مقابله کرد.
این حمله بیش از ۷۲۰ میلیون بسته در ثانیه بود که ۵۰۲ pps آن با سامانه خود زیرساخت و مابقی در خارج از کشور مقابله شد.
این حمله که از ۱۲۵۰۰۰ منبع توزیع شده در سراسر دنیا انجام گرفت، یکی از ۱۲ حمله بزرگ جهان به لحاظ تعداد بسته در ثانیه بود.
منبع: صداوسیما
مطالب مرتبط
۱۰ حمله سایبری به مراکز حساس کشور خنثی شد
06 آبان 1402
علت اختلال اینترنت حمله سایبری بود
13 بهمن 1401
افزایش حملات سایبری در سال ۲۰۲۲
07 دی 1401
نقش پست بانک در تحقق برنامه های وزارت ارتباطات
29 فروردین 1398

دیدگاهتان را بنویسید