تصویر روز: معاون تعمیرات و مهندسی هواپیمایی ماهان گفت: سانحه برخورد هواپیمای ماهان به گاردریل فرودگاه استانبول هیچ تلفات جانی در پی نداشت.
فرامرز سروی با بیان این مطلب اظهار کرد: یک فروند هواپیمای ماهان که مسافران تهران استانبول را به این شهر منتقل کرده بود در زمان ورود به پارکینگ دچار مشکل در سیستم تنظیم شد که در نهایت هواپیما مقداری جابجا گشت.
وی با بیان اینکه این اشکال باعث شد هواپیما به سیستم گاردریل مقابل پارکینگ برخورد کند، گفت: با وجود این برخورد هیچ اتفاقی برای خلبان، مسافران و کرو پروازی نیفتاد؛ خوشبختانه مسافران صحیح و سالم هستند.
به گزارش تسنیم سروی با تأکید بر اینکه حتی یک مسافر جراحتی سطحی برنداشته است، گفت: مسافرانی که قرار بود این هواپیما از استانبول به فرودگاه امام خمینی (ره) منتقل کند با استفاده از سایر خطوط هوایی به سمت کشور جابجا میشوند.
مطالب مرتبط

زمان ورود اولین محموله بنزین سوپر مشخص شد
25 شهریور 1404
قیمت طلا و سکه ۲۵ شهریور
25 شهریور 1404
ورود بیش از یک میلیون گردشگر سلامت به کشور
25 شهریور 1404
مهلت ۱۰ روزه پلیس برای رفع نقص خودروهای دودزا
25 شهریور 1404
توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانهها
24 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید