تصویر روز: محاسبات بانک مرکزی نشان میدهد که تورم در پایان فروردین ماه به ۱۱٫۲ درصد کاهش یافته است. مرکز آمار نیز اخیرا از تورم ۱۰٫۸ درصدی خبر داده بود.
نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به فروردینماه ۱۳۹۵ نسبت به دوازده ماه منتهی به فروردینماه سال گذشته (تورم سالانه)معادل ۱۱٫۲ درصد است.
این در حالی است که مرکز آمار به عنوان مرجع رسمی اعلام آمار نیز در روزهای گذشته اعلام کرده بود که تورم سالانه به ۱۰٫۸ درصد کاهش یافته است. بر این اساس اختلاف نرخهای اعلامی بین دو مرجع که پیش تر تا دو درصد هم می رسید به کمتر از ۰٫۵ درصد کاهش یافت.
اما بانک مرکزی اعلام کرده که شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران در فروردین امسال به ۲۳۵٫۹ رسید که نسبت به ماه قبل ۰٫۵ درصد افزایش دارد.
همچنین تورم نقطه به نقطه (تغییر شاخص در فروردین نسبت به ماه مشابه سال قبل) ۷٫۴ درصد گزارش شده است. مرکز آمار هم تورم ماهانه ۰٫۴ و نقطه به نقطه ۷٫۷ درصدی را برای ماه اول سال اعلام کرده بود. ایسنا
مطالب مرتبط

تحول در درمان میگرن با داروی فشار خون
30 شهریور 1404
قیمت طلا و سکه ۳۰ شهریور
30 شهریور 1404
۱۵ اثر تاریخی اصفهان ترک برداشت
30 شهریور 1404
پایان فرار مالیاتی شرکتهای جعلی با صورت حساب الکترونیک
29 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید