kafsh

عرضه کفش چرم ایرانی در بازار روسیه

تصویر روز: کفش، صنعتی با قدمت بیش از ۲۰۰۰ سال در ایران است؛ صنعتی با ظرفیت بالا در ایجاد اشتغال و تولید ثروت که می‌تواند در رفع دغدغه‌های مهم امروز کشور از جمله اشتغال نقش موثری ایفا کند.

به گزارش صداوسیما؛ سالانه در ایران بیش از ۲۵۰ میلیون جفت کفش تولید می شود که این حجم تولید علاوه بر تامین نیاز بازار رقمی معادل ۱۰۰ میلیون دلار ارز آوری را برای کشور به همراه داشته است .
براساس این حجم تولید می توان گفت سرانه مصرف کفش در کشور سالانه ۲ جفت برای هرنفر است که البته با توجه به قاچاق و واردات قابل توجه این کالا به کشور سهم قابل توجهی از تامین نیاز بازار از طریق کفشهای خارجی انجام می شود به همین دلیل سهم کفش چرم دست دوز ایرانی رقمی کوچک است عددی که نمی تواند انگیزه ای در تولید کنندگان کفش دست دوز برای حفظ کارگاه های تولیدی خود کند.
درحال حاضر ۶۶۰ واحد تولید کفش چرم دست دوز در کشور فعال هستند واحدهایی که هرکدام می توانند به تعداد قابل توجهی نیروی کاربومی را در خود جای دهد اتفاقی که با استقبال بازار داخلی و همچنین ایجاد زمینه صادرات محقق خواهد شد.
وضعیت بازار کفش و گزارشهای میدانی از مردم نشان می دهد که این روزها استقبال خوبی از کفش های ایرانی شده است و مردم نه فقط برای کیفیت و قیمت مناسب بلکه به نیت حمایت از تولید داخل و کارگر ایرانی به عرضه کنندگان کفش ایرانی مراجعه می کنند در کنار این رویداد خوب ، خبرهای خوشی از صادرات کفش به گوش می رسد.
علیرضا جعفری تولید کننده کفش چرم دست دوز یکی از تولید کنندگانی است که پس از مطالعات متعدد در بازار روسیه و شناسایی ظرفیتهای این بازار و سلایق مردم این کشور قراردادی ۱۷ هزار جفتی کفش با این کشور بسته است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۶ هزار جفت کفش آماده ارسال به روسیه است گفت: اگر به دنبال افزایش صادرات به این کشور هستیم باید فعالیت تولید کنندگان کفش را درقالب یک سازمان منسجم کرده و تولیدات را براساس نیاز بازار تامین و به روسیه ارسال کنیم تا علاوه بر پایدار ماندن صادرات حجم آن را افزایش و صنعت کفش را رونق دهیم.
ظرفیت تولید کفش دست دوز چرم در ایران همراه با پای پوشها می تواند به ۳۵۰ میلیون جفت و صادرات به ۱ میلیارد دلار برسد اگر مشکلات پیش روی صنعت کفش برطرف شود.
که تحقق این اعداد به معنای ایجاد زمینه اشتغال بسیار زیاد و حتی رفع بخش اعظمی از مشکل اشتغال است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *