تصویر روز: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: در ایام نوروز بهتر است به جای شیرینی و شکلات، میوه مصرف شود و مصرف روزانه ۲ تا ۴ واحد از گروه میوهها با اندازه متوسط توصیه میشود.
به گزارش صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ دکتر زهرا عبداللهی درباره توصیههای تغذیهای در ایام نوروز افزود: میهمانان در دید و بازدیدها از شیرینی و شکلات استفاده نکنند و به جای آن بهتر است از میوه استفاده کنند، زیرا میوهها علاوه بر ویتامینها و املاح معدنی که برای حفظ سلامت بدن لازم هستند، حاوی ترکیباتی به نام آنتی اکسیدان هستند که نقش آنها در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت، بیماریهای قلبی عروقی و سرطانها شناخته شده است.
وی با بیان اینکه مصرف زیاد میوه هم موجب اضافه وزن و چاقی میشود، افزود: روزانه ۲ تا ۴ واحد از گروه میوهها میتوان استفاده کرد و هر واحد میوه معادل یک عدد میوه با اندازه متوسط است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: اگر مردم در طول روز چند دید و بازدید در پیش دارند، هر بار، از یکی از انواع شیرینی، شکلات، آجیل و یا میوه استفاده کنند که با اضافه دریافت انرژی، دچار اضافه وزن و چاقی نشوند.
دکتر عبداللهی با بیان اینکه برای صرف چای، به جای قند و شکلات از کشمش، توت خشک و یا خرما در حد کم استفاده شود، تأکید کرد: مصرف مواد قندی و شیرین مثل شربت ها، شکلات، آب نبات، پولکی، گز و سوهان را محدود کنید.
دیدگاهتان را بنویسید