
تصویر روز: عضو هیات علمی دانشکده تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: آجیل ها دارای مقادیر زیادی انرژی هستند و افراط در مصرف آنها منجر به اضافه وزن می شود.
به گزارش تصویر روز کوروش جعفریان در گفت وگو با ایرنا افزود: بطور کلی مغزها جزو گروه های غذایی چرب به شمار می روند.وی اضافه کرد: مغزها علاوه بر چربی دارای املاح و ویتامین مانند آهن، روی، منیزیم و منگنز هستند.
عضو هیات علمی تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مغزها از فیبر غیر محلول نیز غنی هستند که بیشترین اثر آن افزایش حجم توده های گوارش و تسهیل دفع است.
جعفریان نسبت به مسمومیت ناشی از مصرف آجیل های نامرغوب و کهنه هشدار داد و افزود: انباشت رنگ، طعم دهنده و سموم آجیل های نامرغوب در بدن در طولانی مدت می تواند خطرناک باشد.
پیش از این، معاون اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفته بود، ۵۰ درصد ایرانی ها یا اضافه وزن دارند و یا گرفتار چاقی هستند.
محمد مهدی ایازی در آیین راه اندازی ۲ طرح درمانی در رفسنجان با بیان اینکه ریشه بسیاری از بیماری ها در چاقی است، اظهار کرد: پیشگیری مقدم بر درمان است و مردم باید به فکر سلامت خود باشند و سبک زندگی خود را تغییر دهند تا کمتر بیمار شوند.
وی تحرک، ورزش و انتخاب نوع غذای سالم و سرشار از ویتامین ها، بدون نمک و چربی را عامل مهم پیشگیری از ابتلا به چاقی دانست و افزود: یکی از بیماری هایی که انسان به آن دچار می شود دیابت است و چاقی زمینه ای برای بروز این بیماری است.
مطالب مرتبط

هوش مصنوعی وارد مدارس چین میشود
30 فروردین 1404
ثبت درخواست خرید محصولات ایرانخودرو از امروز
29 فروردین 1404
ترس از انتقام ایران؛ عامل اصلی تغییر رویکرد ترامپ
29 فروردین 1404
بانک سپه هک نشده است/ آخرین وضعیت سند راهبردی فضای مجازی
29 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید