تصویر روز: مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: اولین کیترینگ دارای تائیدیه گردشگری حلال در خاورمیانه توسط ایران ایر ایجاد شد.
مراسم افتتاح کیترینگ شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در فرودگاه امام خمینی (ره) امروز برگزار شد. در این مراسم مدیرعامل ایران ایر، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری و جمعی از دستاندرکاران صنعت حمل و نقل هوایی حضور داشتند.
در این مراسم مدیرعامل ایران ایر اظهار داشت:رضایتمندی مسافر یکی از شاخصهای کلیدی برای هر ایرلاین است و کیترینگ و پذیرایی از مسافر از شاخصهای رضایتمندی مسافر است.
فرزانه شرفبافی ادامه داد: کیترینگ ایران ایر از گذشته بهترین کیترینگهای ایرلاینهای دنیا بود و هنوز هم حرفی برای گفتن در اروپا دارد. وی ادامه داد: تاکنون کیترینگ پروازهای بینالمللی هما از طریق کیترینگ مهرآباد تامین میشد و همین فاصله و جابجایی باعث افت کیترینگ هما در پروازهای بینالمللی و اروپایی شده بود.
وی با اشاره به اینکه ساختمان و تجهیزات کیترینگ ایران ایر در فرودگاه امام خمینی (ره) از ۶ سال پیش تکمیل شده بود، اما بلااستفاده مانده بود، گفت: زمانی که برنامه ریزی کردیم این کیترینگ را فعال کنیم، عدهای عنوان کردند که ممکن است این هدف محقق نشود.
وی با اشاره به توسعه گردشگری حلال در دنیا، گفت: یک پنجم ملتهای دنیا مسلمان هستند و مبادی آداب و رسوم گردشگری حلال هستند. طبق تحقیقات ژاپنیها مسافران مسلمان ۵ برابر مسافرات کشورهای دیگر هزینه سفر میکنند. بنابراین ژاپنیها تصمیم گرفتند توریسم مسلمان را در دستور کار خود قرار دهند.
مدیرعامل ایران ایر با بیان اینکه مفهوم گردشگری حلال مهم و قابل توجه است، گفت: ما صنعت گردشگری حلال در دنیا داریم و در ایران ایر نیز این پتانسیل وجود داشت، تا موضوع غذای حلال را برند جهانی کنیم. در حال حاضر غذا در همه پروازهای ایران ایر حلال است.
شرفبافی افزود: هما اولین کیترینگ دارای تائیدیه گردشگری حلال را در خاورمیانه ایجاد کرد؛ هم اکنون به مسافران داخلی، بینالمللی و مسلمان خدمات کیترینگ حلال ارائه میدهیم.
وی اظهار داشت: پس از هما تقاضا برای گردشگری حلال توسط ترکیش ایرلاین، قطر ایرویز و … بود. به گزارش فارس ، مدیرعامل ایران ایر گفت: کیترینگ قطر ایرویز روزانه ۸۰ هزار پرس غذا تولید میکنند. ما در مهرآباد روزانه ۲۵ تا ۳۰ هزار پرس غذا تولید میکنیم. در صورتی که قطر ایرویز برنامه دارد تولید ۱۲۰ تا ۱۴۰ هزار پرس غذا را روزانه در کیترینگ خود قرار دهد.
شرفبافی بیان کرد: در کیترینگ فرودگاه امام ما ظرفیت تولید ۶۰ هزار پرس غذا را داریم که اگر ۲۴ ساعته شود به ۱۲۰ هزار پرس افزایش مییابد. وی با بیان اینکه ساختمان کیترینگ هما ۶ سال بلااستفاده مانده بود، گفت: سالانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان فقط هزینه نگهداری این تجهیزات خاموش میشد، اما بخشهای مختلف هما پای کار آمدند و با حداقل هزینه (یک و نیم میلیارد تومان) به جای ۱۰ میلیارد تومان این کیترینگ راهاندازی شد.
مدیرعامل ایران ایر گفت: شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران برنامهریزی کرده است تا نقش رهبری صنعت غذایی هوایی را در ایران ایفا کند.
دیدگاهتان را بنویسید