
تصویر روز: حسن حدیدی به سمت سرپرست مدیریت تسهیل تولید و صنایع سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد.
به گزارش تصویر روز ، دکتر انصاری لاری در حکمی حسن حدیدی را به عنوان سرپرست مدیریت تسهیل تولید و صنایع این سازمان منصوب کرد.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش در این حکم با اشاره به سوابق و تجارب ارزشمند سرپرست جدید مدیریت تسهیل تولید و صنایع سازمان از خداوند متعال موفقیت وی را در راستای انجام وظایف محوله خواستار شده است.
لازم به ذکر است حسن حدیدی که دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته های MBA و مهندسی مخابرات گرایش سیستم است از سال ۹۴ تا کنون مدیر ارشد فنی شرکت نقش اول کیفیت همراه اول بوده است.
در کارنامه اجرایی وی عناوینی چون مدیر طراحی و بهینه سازی شبکه موبایل استان تهران و همچنین رییس اداره طراحی و بهینه سازی شبکه موبایل ۸ استان غرب کشور و کارشناس ارشد فنی مخابرات همراه اول و شرکت مخابرات ایران دیده می شود.
ارسال به دوست چاپ
Image title
مطالب مرتبط

سقف انتقال ساتنا، پایا و پل افزایش یافت
16 اردیبهشت 1404
تبعیض آشکار در سهمیهبندی خاموشیها
16 اردیبهشت 1404
آغاز ثبتنام وام ودیعه مسکن
16 اردیبهشت 1404
افزایش سرمایه ۷۲۹ درصدی سایپا ثبت شد
16 اردیبهشت 1404
تناقض خاموشیها با صادرات برق ایران، وزارت نیرو چه میکند؟
16 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید