تصویر روز: مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ گفت: ۲۵ درصد مصرف برق شهر تهران یعنی ۱۲۰۰ مگاوات مربوط به ادارات دولتی و وزارتخانهها است که ۶۰ درصد آن صرف وسایل سرمایشی میشود.
به گزارش صدا و سیما حسین صبوری در نشست خبری امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بیشترین مصرف برق در زمان اوج مصرف روز(۱۲ تا ۱۶) است، افزود: ۴٫۵ میلیون مشترک در تهران بزرگ وجود دارد که ۱۳ درصد مشترکین کشور را شامل می شود و ده درصد انرژی کشور را مصرف می کنند، ۹ درصد پیک بار کشور در تابستان در شهر تهران اتفاق می افتد.
وی گفت: ۵۰ گروه دو نفره از شرکت توزیع برق تهران بزرگ به مدت دو ماه به ادارات دولتی در دو نوبت صبح و بعداز ظهر برای مشاوره مدیریت مصرف و نظارت بر مصوبه هیئت دولت مبنی بر کاهش مصرف برق اعزام می شوند.
صبوری افزود: براساس مصوبه هیئت دولت تکالیفی برای ادارات دولتی برای کاهش مصرف برق در پیک تابستان تعیین شده که تعدادی از استان های گرمسیر موظف به تغییر ساعت اداری شدند که این موضوع شامل تهران نمی شود.
وی گفت: براساس این مصوبه دستگاههای دولتی موظفند مصرف برق خود را نسبت به زمان مشابه پارسال ده درصد کاهش دهند و مولدهای اضطراری را به مدار بیاورند و بعد از وقت اداری سیستم سرمایشی خود را خاموش کنند و در ساعات اداری نیز دمای محیط را در دمای ۲۵ درجه تنظیم کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ افزود: سیستمی نیز بعنوان سامانه کنترل آنلاین بار لحظه ای تهران در محل دیسپاچینگ برق توزیع تهران مستقر شده است تا بطور لحظه ای میزان مصرف را رصد و کنترل کنیم.
وی گفت: پیش بینی می کنیم مصرف برق در پیک تابستان به ۴۹۰۰ مگاوات برسد اما باید مصرف را در مرز ۴۵۰۰ مگاوات کنترل کنیم ، بر این اساس ۳۵۰ مگاوات مدیریت مصرف در نظر گرفتیم .
صبوری افزود: ۳۳۰۰ قرارداد با مشترکان دیماندی مانند بیمارستان ها ،صنایع، ادارات ، سازمان ها و شرکت های بزرگ خصوصی منعقد کردیم تا در زمان اوج مصرف برق در تابستان میزان مصارف خود را کنترل و کاهش دهند.
وی گفت: سازمان های دولتی که دارای کنتورهای هوشمند هستند نیز اگر مصوبه دولت مبنی بر کاهش مصرف را رعایت نکنند می توانیم میزان مصرف آنها را کنترل و اگر بیش از حد مجاز مصرف کنند برق این مشترکان را قطع کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ افزود: تمام ظرفیت تولید ، توزیع و انتقال کشور در تابستان در خدمت شبکه برق کشور قرار دارد گرچه ظرفیت تولید نیروگاههای برق آبی ۵۰ درصد کاهش یافته اما سایر نیروگاهها با تمام ظرفیت در مدار است.
صبوری به رشد سالانه ۵ درصدی مصرف برق در تهران اشاره کرد و گفت: با مدیریت مصرف، نیروگاههای مجازی ایجاد می کنیم تا کمبود تولید جبران شود.
دیدگاهتان را بنویسید