
تصویر روز: گرانی محصولات بازار موبایل و رایانه، وزیر ارتباطات را بعد از جلسه هیئت دولت، سریعا راهی بازار موبایل کرد.
همزمان با افزایش قیمت محصولات بازار موبایل و رایانه و اعتراض اهالی این صنوف به عدم تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومان به میزان لازم برای واردات این محصولات، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به بازدید از یکی قطبهای فروش موبایل در بازار تهران رفت.
محمد جواد آذری جهرمی پس از بازدید بازار موبایل و تجهیزات تلفن همراه چارسو طی توییتی اعلام کرد: امروز پس از جلسه هیئت دولت به بازدید از این بازار پرداختم. فعالیت کسبه به حالت عادی بازگشته است.
به گزارش تسنیم ، وزیر ارتباطات با بیان اینکه تلفن همراه و تجهیزات رایانه، امروز از ملزومات زندگی مردم است، گفت: به نوبه خود برای تأمین ارز برای این تجهیزات تلاش خواهم کرد هر چند در این میان لازم است با سودجوییها نیز برخورد جدی شود.
مطالب مرتبط

فواید نوشیدن آب گرم ناشتا
19 فروردین 1404
قیمت طلا، سکه و ارز ۱۹ فروردین
19 فروردین 1404
توییت عراقچی درباره ادعای ترامپ و سطح مذاکره با آمریکا
19 فروردین 1404
دیدگاهتان را بنویسید