
تصویر روز: سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به تدوین گزارش تحقیق و تفحص از معادن کشور از تخلف در استحصال طلا از معدن “زرشوران” خبر داد.
ولی ملکی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه گزارش هیئت تحقیق و تفحص از معادن کشور تدوین شده است، گفت: این گزارش از سوی نادر قاضیپور در صحن علنی کمیسیون قرائت شده است.
وی ادامه داد: مقرر شده ۳ عضو کمیسیون صنایع و معادن این گزارش را نهایی و برای قرائت در صحن علنی پارلمان، تقدیم هیئترئیسه پارلمان کنند.
نماینده مردم مشکینشهر در مجلس تصریح کرد: در گزارشی که در کمیسیون قرائت شد، مشخص شد که در استحصال طلا از معدن زرشوران تخلفاتی صورت گرفته است.
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه در برخی موارد افرادی وجود دارند که ماهیانه مبلغ زیادی از معادن طلا دریافت میکردند، اظهار داشت: البته با مشخص شدن این تخلف و گزارشی که قاضیپور ارائه کرد از این پرداختها جلوگیری شده است.
مطالب مرتبط

ابلاغ رسمی افزایش ۴۵ درصدی مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی
20 شهریور 1404
۸۰درصد مخزن سد کرج خالی است
20 شهریور 1404
قیمت طلا و سکه ۲۰ شهریور
20 شهریور 1404
فعال شدن امکان ثبت درخواست نقلوانتقال دانشآموزان سمپاد
20 شهریور 1404
بارش باران و کاهش نسبی دما در مناطق شمالی کشور
20 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید