
تصویر روز: فعالیت واحدهای خارجی بانک ملّی ایران با قوت ادامه می یابد مدیرعامل بانک ملی ایران تاکید کرد: خروج آمریکا از برجام، خللی در فعالیت واحدهای خارجی این بانک ایجاد نکرده و نمی کند.
fبه گزارش تصویر روز ، دکتر محمد رضا حسین زاده با بیان این که طبق روال سابق، همه فعالیت ها در واحدهای خارجی بانک ملی ایران در حال انجام است، اظهار کرد: به صورت روزانه خدمات ارزی به فعالان تجاری، وارد کنندگان، صادرکنندگان و سایر مشتریان در این واحدها ارائه می شود.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شرایط کنونی برجام، مانعی بر سر فعالیت های این واحدها نخواهد بود، گفت: آنچه پیش از این فعالیت واحدهای خارجی بانک را با مشکل مواجه کرده بود، تحریم های سازمان ملل و اتحادیه اروپا بود، در حالی که اکنون هیچ کدام از آن تحریم ها وجود ندارند.
به گفته حسین زاده، اروپا در شرایط کنونی همکاری با بانک های ایرانی را ادامه می دهد و با وجود تحریم آمریکا، از فعالیت های بانکی ایران حمایت هم می کند.
مطالب مرتبط

میادین میوه و تره بار ۴ و ۵ اردیبهشت ماه باز است
03 اردیبهشت 1404
هشدار نارنجی؛ باد شدید و گرد و خاک در راه تهران
03 اردیبهشت 1404
مخالفت با دوفوریت لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی
03 اردیبهشت 1404
والتز: از موضع ترامپ در مذاکره با ایران حمایت میکنم
03 اردیبهشت 1404
گفتوگوها با آمریکا در مسیر درست پیش میرود
03 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید