
تصویر روز: رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان تهران با ارسال نامه ای آنی و حائز اهمیت به رئیس اتاق اصناف ایران با موضوع اقدامات تعزیراتی مشهود، خواستار نصب پارچه یا تابلو بر سر محل کسب و یا تعطیلی موقت و تعلیق پروانه کسب متخلفین محکوم شد.
به گزارش تسنیم ، یدالله صادقی رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان تهران با ارسال نامه ای آنی و حائز اهمیت به علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران با موضوع «اقدامات تعزیراتی مشهود» خواستار نصب پارچه یا تابلو بر سر محل کسب و یا تعطیلی موقت و تعلیق پروانه کسب متخلفین محکوم شد.
در نامه وزارت صنعت به اتاق اصناف آمده است: دستور فرمایید به منظور ایجاد ثبات و آرامش در سطح بازار با بهرهگیری از تمامی ظرفیتها و برقراری گشتهای مشترک بازرسی با ارگانهای ذیربط نظارت و بازسی لازم را معمول نماید.
بنابراین گزارش، محمد شریعتمداری وزیر صنعت معدن و تجارت روز گذشته از آغاز به کار ستاد تشدید مبارزه با احتکار خبر داد و در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: در راستای شفافیت، گزارش وزارت صمت درباره واردات خودرو و فساد زنجیرهای بجا مانده از قبل، به رییس جمهور تقدیم شد.
برای ثبات بازار و نظارت بر عرضه و احتکار کالاهایی که با ارز دولتی وارد شدهاند، از روز شنبه ستاد تشدید مبارزه با احتکار و اختفاء به طور ویژه آغاز بکار می کند.
مطالب مرتبط

آغاز طرح فروش مشارکت در تولید خودرو «پارس نوآ»
21 مهر 1404
سقف جدید تراکنشهای بانکی اعلام شد
21 مهر 1404
دیدگاهتان را بنویسید