
تصویر روز: سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس از تصویب تفحص از عملکرد بانک مرکزی طی ۵ سال گذشته خبر داد.
زهرا سعیدی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به جلسه عصر امروز (۳۱ تیر ) کمیسیون متبوعش، گفت: بررسی تحقیق و تفحص از عملکرد بانک مرکزی طی ۵ سال گذشته در دستورکار اعضای کمیسیون قرار داشت.
وی افزود: پس از استماع نظرات مخالفان و موافقان تحفص از بانک مرکزی به رای گذاشته شد که در نهایت اعضای کمیسیون با طرح تفحص از بانک مرکزی رای مثبت دادند.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه طرح تفحص برای بررسی و رایگیری در صحن علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس میشود، اظهار داشت: مدیریت بر موسسات مالی و اعتباری و بانکها، وصول بدهی و مطالبات بانکها از اشخاص حقیقی و حقوقی دولت و همچنین وضعیت بازار ارز از جمله محورهای تفحص از بانک مرکزی است.
سعیدی به بخش دیگری از جلسه امروز کمیسیون اقتصادی اشاره کرد و گفت: آقای لاریجانی رئیس مجلس در جلسه امروز کمیسیون حاضر شدند و ضمن تشکر از اعضای کمیسیون برای تصویب حذف تشخیص مالیات علیالرأس تشکر کرد و گفت: قانون نباید دائم تغییر کند تا تجار و تولیدکنندگان شرایط سرمایهگذاری را دانسته و دچار مشکل نشوند.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۵ مرداد
05 مرداد 1404
صدور گواهی انحصار وراثت الکترونیکی شد
05 مرداد 1404
زمان ثبت نام و اعزام به عمره مشخص شد
05 مرداد 1404
تنها مکمل ضروری که همه باید مصرف کنند
05 مرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید