تصویر روز: مدیر کل آزمایشگاه های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: سوسیس کالباس هایی که در واحدهای غیر رسمی و زیرپله ای تولید می شوند به جای گوشت مرغ از بافت های غیر مجاز استفاده می کنند.
دکتر حسین رستگار در مصاحبه با صدا و سیما افزود: مشاهده می شود که برخی تولیدی های سوسیس و کالباس از بافت هایی نظیر پوست، پا و تاج خروس به جای گوشت مرغ استفاده می کنند.
وی گفت: این مراکز اغلب عرضه غیر رسمی دارند و بخاطر قیمت پایین، اغلب فست فودها مشتری آنها هستند.رستگار گفت: مشتری در هنگام مصرف فست فود از نام کارخانه تولید کننده سوسیس کالباس اطلاعی ندارد و کیفیت را نمی تواند تشخیص دهد.
وی با اشاره به دشواری تشخیص منشا تولید این محصولات افزود: پیدا کردن ادرس تولیدی های غیر رسمی، کار سختی است و نیاز به همکاری نهادهای دیگر دارد، توصیه می کنیم مردم هنگام خرید سوسیس کالباس به نام تجاری کارخانه و دارا بودن برچسب سازمان غذا و دارو توجه کنند.
مطالب مرتبط

واریز وجه به حساب نفر سوم در معاملات پولشویی است
04 اردیبهشت 1404
فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه ۸ اردیبهشت
04 اردیبهشت 1404
میادین میوه و تره بار ۴ و ۵ اردیبهشت باز است
03 اردیبهشت 1404
هشدار نارنجی؛ باد شدید و گرد و خاک در راه تهران
03 اردیبهشت 1404
مخالفت با دوفوریت لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی
03 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید