تصویر روز: با رای اکثریت اعضای مجمع حسین مهری به عنوان رئیس هیات مدیره و مدیرعامل بانک صنعت و معدن انتخاب شد.
به گزارش تصویر روز به نقل از ایبِنا، با تصویب مجمع عمومی بانک صنعت و معدن به ریاست وزیر اقتصاد، حسین مهری که در سوابق خود معاونت مدیرعامل این بانک را هم دارد به عنوان رئیس هیات مدیره و مدیرعامل انتخاب شد.
مهری ۵۳ ساله دارای دکترای مدیریت کارآفرینی بوده و پیش از این در جایگاه معاونی وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ملی پست ایران، معاون مدیرعامل بانک صنعت و معدن، ریاست اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه ، مدیرعاملی چندین بنگاه بزرگ اقتصادی و چندین سمت مدیریتی ارشد در حوزه های اجرایی و مدیریت مالی را در کارنامه خود دارد.
مهری همچنین تالیفات و پژوهش های متعددی در حوزه های مختلف شامل مدیریت، حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را در کارنامه خود دارد.
وی همچنین،سابقه معاونت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت تدبیر و امید را در کارنامه خود دارد.
مطالب مرتبط
جاده چالوس از ساعت ۱۴ یکطرفه میشود
14 شهریور 1405
معرفی اعضای جدید هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک سداد
14 شهریور 1405
حمزه آقابابایی مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد شد
14 شهریور 1405
موزه بانک صادرات ایران افتتاح شد
14 شهریور 1405
تأکید مدیر منطقه دو بیمه پاسارگاد بر اعتمادسازی و سرعت عمل
14 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید