تصویر روز: رئیس اتحادیه اغذیه فروشان درباره وفور فروش پیتزاهای ارزان ولی غیر استاندارد و غیر بهداشتی در واحدهای بدون مجوز هشدار داد.
اسداله احمدی شهریور در گفتگو با صداو سیما ،با اشاره به صدور دستور پلمپ ۱۶۰ واحد غیرمجاز در تهران افزود : اشباع شدن بازار تهران از واحدهای اغذیه فروشی و ضرورت تامین هزینه ها برای این صنف ، سبب کاهش کیفیت و فروش پیتزاهای غیراستاندارد ارزان قیمت شده است.
وی زمان بر بودن رسیدگی به واحدهای غیرمجاز و پلمپ آنها را از مشکلات این صنف دانست و تصریح کرد : این واحدها تا زمان پلمپ به فعالیت خود ادامه می دهند که این روند سلامت تغذیه ای جامعه را تهدید می کند.
رئیس اتحادیه اغذیه فروشان با اشاره به اینکه در گذشته حریم ۴۰۰ متری برای این صنف وجود داشت ، گفت : لغو این قانون از سوی مسئولان به علت نامعلوم سبب رشد قارچ گونه پیتزا فروشی ها غیر استاندارد شده است.
احمدی شهریور ، رقابت کارخانه های تولید کننده سوسیس و کالباس را برای فروش بیشتر هم سبب کاهش کیفیت و قیمت دانست و افزود : کارخانه ها در این شهرستان ها و بدون نظارت فعالیت می کنند و کالای تولیدی آنها نیز غیراستاندارد است.
وی واحدهای مجاز در صنف اغذیه فروشی را ۲۵۰۰ واحد اعلام کرد و ادامه داد : بیش از ۶۰۰ واحد غیرمجاز در این صنف فعالیت می کنند که پیتزا طبخ شده در آنها مورد تایید نیست.
دیدگاهتان را بنویسید