تصویر روز: سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران توافقنامه همکاری با شرکت آواس گروپ استرالیا برای تولید موتورسیکلت و خودرو برقی امضاء کرد .
به گزارش تصویر روز ، براساس این توافقنامه طرف استرالیایی متعهد شد علاوه بر انتقال فناوری ، نسبت به سرمایه گذاری یکصد میلیون یورویی درزمینه ساخت خودرو و موتور سیکلت و نیز سایر وسائل برقی با همکاری ایدرو اقدام کند .
به گفته عراقچی مدیر امور بین الملل ایدرو ، گروه آواس ، ایران را به عنوان مرکز منطقه ای غرب آسیا ، آسیای مرکزی و روسیه ، برای ساخت و صادرات وسایل نقلیه و خودروهای برقی برگزیده است .
عراقچی با اشاره به نقش توسعه ای ایدرو اظهار داشت : آواس گروپ متعهد به ایجاد مرکز تحقیق و توسعه در ایران شده و همکاری های این شرکت در سایر شرکت های منطقه با نظارت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران انجام خواهد شد .
فعالیت آواس گروپ به طور عمده تحقیق و توسعه ، تولید و فروش باتری های شارژی ، وسایل نقلیه الکتریکی و تولیدات مرتبط با قیمت مناسب و فناوری روزآمد در این حوزه است .
این توافقنامه را بهزاد اعتمادی معاون حمل و نقل و سید علی عراقچی مدیر امور بین الملل ایدرو به نمایندگی از طرف ایرانی و کریس کاکس مدیر بازرگانی آواس گروپ استرالیا امضا کرده اند .
مطالب مرتبط
قیمت سکه و طلا ۱۲ شهریور
12 شهریور 1405
داروی ایرانی درمان سنگ کلیه کودکان رونمایی شد
12 شهریور 1405
ترامپ: از اسرائیل در مقابل ایران مراقبت میکنم
12 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید