
تصویر روز: رئیس کمیسیون انرژی مجلس اعلام کرد: قبلا کمیسیون، مجلس و وزارت نفت مخالفت خود را برای افزایش قیمت سوخت اعلام کرده اند.
به گزارش صداوسیما؛ فریدون حسنوند در حاشیه کمسیون انرژی در مجلس با بیان اینکه برخی از افراد با این شایعات بدنبال نگران کردن جامعه هستند گفت: قبلا کمیسیون، مجلس و وزارت نفت مخالفت خود را برای افزایش قیمت سوخت اعلام کرده اند.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس افزود: از وزیر نفت ۵ سوال پرسیده شد که ۲ سوال به صحن علنی ارجاع داده شد و برای ۳ سوال دیگر هم فرصت گرفته شد تا مدارک و مستندات در رابطه با پیگیری های وزارت نفت به نمایندگان ارسال شود.
وی با بیان اینکه این روزها بحث گران شدن سوخت یا بنزین از موضوعات مهم مردم است افزود: وزیر به نمایندگی دولت و من به نمایندگی مردم می گوییم که تا امروز هیچ تصمیمی برای گران شدن بنزین گرفته نشده است.
حسنوند تصریح کرد: اگر تصمیمی بر گرانی بنزین باشد حتما براساس کار کارشناسی و در نظر گرفتن مسایل اجتماعی و برنامه توسعه ششم خواهد بود.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه امروز ۱۹ خرداد
19 خرداد 1404
سود مناسب برای سهامداران بانک صادرات ایران
19 خرداد 1404
زنجبیل؛ از تقویت مو تا کاهش التهاب
19 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید