img 20180910 182501 657 fb

بانک ملی از سرمایه های تاریخی، سیاسی و انقلابی کشور است

تصویر روز: مشاور مقام معظم رهبری در نودمین سالگرد تاسیس بانک ملی ایران: بانک ها باید در جهت هدایت نقدینگی به سمت تولید و ایجاد اشتغال گام بردارند.
مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل با تقدیر از خدمات بانک ملی ایران در طول ۹۰ سال فعالیت، تاکید کرد: بانک ملی ایران در بسیاری زمینه ها می تواند پیشتاز باشد به ویژه در زمینه خروج از بنگاه داری و بازگشت به بانکداری اصیل که مورد تاکید مقام معظم رهبری هم هست.

به گزارش تصویر روز دکتر علی اکبر ولایتی که در مراسم گرامیداشت نودمین سالگرد تاسیس بانک ملی ایران حضور داشت با بیان این که تبادل پول و نگهداری آن تحت عنوان صرافی در ایران بسیار تاریخی است، گفت: در کتاب «اوستا» از سکه و پول یاد شده و هخامنشیان نیز پول را رایج کرده بودند، بنابراین می توان گفت ایرانیان به نوعی مبدع بانکداری بوده اند.

دکتر ولایتی با تاکید بر این که بانک ملی ایران یکی از سرمایه های تاریخی، سیاسی و انقلابی کشور است، اظهار کرد: بعد از انقلاب مشروطه، یکی از خواسته های ایرانیان تاسیس بانکی ایرانی بود که به خوبی هم انجام شد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین به لزوم هدایت نقدینگی به سمت تولید اشاره و خاطرنشان کرد: بانک ها باید با حداکثر توان، نقدینگی جامعه را که در اختیار آنهاست به تولیدکنندگان بسپارند تا در اثر آن اشتغال هم شکل بگیرد.

وی با انتقاد از سودهای کلان موجود در نظام بانکی، آن را یک آسیب خواند و افزود: در حالی که سود بانکی در کشورهای توسعه یافته بسیار پایین و در حد کارمزد است، نظام بانکی ما هم باید روند موجود را اصلاح کند.

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل همچنین به مذاکرات ایران و روسیه برای حذف دلار از مبادلات تجاری اشاره کرد و گفت: قرار بر این شد که مبادلات میان دو کشور بر اساس «روبل» و «ریال» انجام شود و رئیس کل بانک مرکزی نیز این موضوع را پیگیری خواهد کرد.

به گفته وی، مذاکرات با ترکیه، چین و هند نیز به همین منظور در جریان است و این یک تجربه پیاده شده در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله گروه بریکس شامل برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی است.

نظام بانکی با تمام قوا در خدمت خنثی کردن جنگ اقتصادی است

در این مراسم همچنین دکتر محمدرضا حسین زاده مدیرعامل بانک ملی ایران با تقدیر از خدمات دکتر ولایتی به کشور، گفت: خوشحالیم که آغاز نودمین سال فعالیت بانک ملی ایران را در حضور ایشان جشن می گیریم.

وی افزود: بانک ملی ایران با بیش از ۳۳۰۰ شعبه و ۳۴ هزار کارمند، بخش زیادی از فعالیت های بانکی کشور را بر دوش گرفته و انجام این حجم از عملیات تنها با یک پشتوانه مردمی و ملی ممکن است.

حسین زاده با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری مبنی بر این که ستاد جنگ آمریکا در خزانه داری آن مستقر شده است، تاکید کرد: بانک ملی ایران و نظام بانکی کشور با تمام قوا برای خنثی کردن این جنگ اقدام خواهد کرد.

وی همچنین ضمن تقدیر از زحمات و آرزوی توفیق برای معاون ارزی سابق بانک ملی ایران که به سمت معاونت ارزی بانک مرکزی منصوب شده است، عنوان کرد: آقای پناهی مسئولیت جدید را در شرایط حساس و دوره سختی تحویل گرفته اند اما قطعا حضور ایشان در بانک مرکزی برای این بانک و کشور مایه برکت و افتخار خواهد بود.

روز تاسیس بانک ملی ایران، روز تاسیس صنعت بانکداری در ایران است

معاون ارزی بانک مرکزی نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه بانک ملی ایران مایه افتخار و اثربخشی صنعت بانکداری کشور است، گفت: اهمیت صنعت بانکداری در ایران کمتر از صنعت نفت نیست و شاید بتوان روز تاسیس بانک ملی ایران را روز تاسیس صنعت بانکداری در ایران دانست.

غلامرضا پناهی ابراز کرد: مسئولیت جدیدی به بنده در بانک مرکزی تکلیف شد، اما همچنان دلم در بانک ملی ایران است و امیدواریم به یاری خداوند بتوانم خدمتگزاری دلسوز برای مردم باشم.

در ادامه این مراسم، تمبر و سکه های یادبود نودمین سالگرد تاسیس بانک ملی ایران توسط دکتر ولایتی و مدیرعامل بانک ملی ایران رونمایی شد.

همچنین لوح یادبود نودمین سالگرد تاسیس بانک به امضای اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد رسید و تعدادی از همکاران بازنشسته و همچنین جمعی از خانواده های همکارانی که در حین خدمت در بانک فوت شده اند، مورد تقدیر قرار گرفتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *