
تصویر روز: نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: دولت در تصمیمگیری برای ممنوعیت واردات خودرو تخلف کرده است.
فریدون احمدی، نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با تسنیم با اشاره به مصوبه دولت مبنی بر ممنوعیت واردات خودرو به کشور، گفت: این مصوبه دولت خلاف حقوق مصرفکننده است، زیرا مردم باید برای خرید خودرو آزادی عمل داشته و به راحتی محصول مورد نظرشان را خریداری کنند.
وی با تأکید بر اینکه مصوبه دولت برای ممنوعیت ثبت سفارش خودرو، تخلف است، اظهار داشت: این موضوع را در کمیسیون صنایع و معادن مجلس بررسی خواهیم کرد.
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس اضافه کرد: تصمیم دولت مبنی بر ممنوعیت ثبت سفارش خودرو باعث رانت و انحصار در شرکتهای خودروسازی داخلی شد و این شرکتها احساس کردند که برای تولید محصولاتشان بیرقیب شدند.
نماینده مردم زنجان در مجلس در پایان خاطرنشان کرد: مصوبه دولت برای لغو ممنوعیت واردات خودرو موجب افزایش بیرویه قیمت در بازار خودروهای داخلی شد که باید علت این تصمیم دولت به طور جدی مورد بررسی و واکاوی قرار گیرد.
مطالب مرتبط

رگبار پراکنده طی سه روز آینده در جنوب کشور
10 شهریور 1404
هیچ برنامهای برای افزایش نرخ ارز ۷۰ هزار تومانی نداریم
10 شهریور 1404
نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره اسنپبک
10 شهریور 1404
پیام رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران
09 شهریور 1404
دیدگاهتان را بنویسید