تصویر روز: بانک آینده با امضا تفاهم نامه همکاری مشترک با پایگاه میراث جهانی تخت جمشید، رسماً حامی این اثر فاخر جهانی شد.
بانک آینده در راستای ایفای نقش مسیولیت اجتماعی خود و تحقق شعار حمایت از فرهنگ و تمدن جهانی و با هدف پشتیبانی و معرفی بهتر ارزش های فاخر محوطه میراث جهانی تخت جمشید و مجموعه حریم های تاریخی آن ، یک تفاهم نامه مشترک با پایگاه میراث جهانی تخت جمشید امضا کرد.
تسهیل در بهره گیری از ظرفیت های نهادهای غیردولتی و تقویت و ارتقای سطح حمایت مشارکت بانک آینده بهعنوان یک بانک خصوصی برای معرفی تخت جمشید در ایران و جهان، مهمترین هدف این تفاهم نامه عنوان شده است.
بانک آینده به عنوان حامی فرهنگ و تمدن جهانی با این تفاهم نامه که عصر چهارشنبه ( ۲۱ آذر ۹۷) امضا شد، پشتیبانی از برنامه های فرهنگی و مشارکتی مورد توافق طرفین را به مدت سه سال بر عهده خواهد گرفت.
همکاری در توسعه تسهیلات رفاهی و خدماتی، ارتقای کیفیت بازدید از محوطه های تخت جمشید و نقش رستم، همکاری در برگزاری رویدادهای علمی، فرهنگی و هنری، مشارکت در تولید محتوا، انتشارات و اطلاع رسانی و همچنین همکاری در بخش تامین زیرساخت های مورد نیاز و هماهنگی، جهت دهی و ساماندهی امور تبلیغات و اطلاع رسانی این مجموعه جهانی ، از دیگر اهداف این یادداشت تفاهم است.
حمید فدایی مدیر پایگاه میراث جهانی تخت جمشید این تفاهم نامه را گامی نو در راستای ارتقای کمیت و کیفیت بازدید از مجموعه میراث جهانی تخت جمشید قلمداد کرد.
محوطه پایگاه میراث جهانی تخت جمشید و حریم های متعلق به آن در مرودشت در شمال استان فارس، یکی از ٢٣ مکانی در ایران است که در فهرست میراث جهانی در سازمان علمی، فرهنگی و آموزشی ملل متحد (یونسکو) به ثبت رسیده اند.
این فهرست شامل ۲۲ اثر میراث فرهنگی و تاریخی و یک اثر میراث طبیعی است؛ کویر لوت نخستین اثر طبیعی ایران است که در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است.
میراث جهانی یونسکو نام عهدنامهای بینالمللی است که در تاریخ ۱۶ نوامبر ۱۹۷۲ میلادی به تصویب کنفرانس عمومی یونسکو رسید وموضوع آن حفظ آثار تاریخی، طبیعی و فرهنگی بشر است که اهمیت جهانی دارند و متعلق به تمام انسانهای زمین، فارغ از نژاد، مذهب و ملیت خاص است.
دیدگاهتان را بنویسید