تصویر روز: گروه صنعتی ایران خودرو در فراخوانی از تمامی قطعه سازان کشور دعوت کرد تا درداخلی سازی قطعات پیشرفته خودرو (های تک)، این خودروساز را در مسیر خودکفایی کامل تولید خودرو یاری کنند.
به گزارش تصویر روز درراستای تحقق اهداف و سیاست های تعیین شده اقتصاد مقاومتی، بهرهمندی از توان، استعداد و دانش متخصصان متعهد کشور بویژه در دوران سخت تحریم های ظالمانه غرب و به منظور حمایت از توسعه تولید ملی بویژه در دستیابی به فناوریهای برتر در عرصه صنعت، گروه صنعتی ایران خودرو از قطعه سازان توانمند کشور دعوت به همکاری کرده است.
در این فراخوان از سازندگان دعوت شده تا زنجیره تامین گروه صنعتی ایران خودرو را در این “جهاد خودکفایی” یاری کنند.
برهمین اساس، این خودروساز نمایشگاه دائمی برای عرضه و معرفی قطعات خودکفا نشده در شرکت ساپکو برپاکرده است.
هدف از برگزاری این نمایشگاه آشنایی قطعه سازان و صنعتگران پرتوان کشور با قطعات پیشرفته با عمق ساخت کم و اعلام آمادگی برای تامین این بخش از قطعات به منظور مقابله با تحریم های بین المللی است تا داخلیسازی بخشهای اصلی محصولات خودروسازان کشور توسط قطعه سازان داخلی انجام پذیرد.
گفتنی است، سازندگانی که آمادگی همکاری با گروه صنعتی ایران خودرودرجهاد خودکفایی تولید قطعات پیشرفته رادارند، می توانندبرای کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اینترنتی ساپکو به نشانی sapco.com/career مراجعه کنند.
مطالب مرتبط
قیمت سکه و طلا ۱۲ شهریور
12 شهریور 1405
داروی ایرانی درمان سنگ کلیه کودکان رونمایی شد
12 شهریور 1405
ترامپ: از اسرائیل در مقابل ایران مراقبت میکنم
12 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید