تصویر روز: معاون کیفیت پارس خودرو از دریافت نشان سبز رنو برای محصول رنو ساندرو این شرکت خبر داد.
به گزارش تصویر روز بهنام خلج معاون کیفیت پارس خودرو بابیان این مطلب که تولید محصول با کیفیت و منطبق با استانداردهای جهانی اولویت اصلی این شرکت است, از کسب نشان سبز رنو برای محصول رنوساندرو خبر داد.
وی گفت:محصول ساندرو پارس خودرو در ممیزی کیفی محصولات رنو موسوم به(ASP) که توسط تیم ممیزی رنوی مرکزی انجام شده است موفق به کسب عنوان سبزشده است.
خلج افزود:این ممیزی در هفته۱۳ سال ۱۳۹۵ انجام شده و نشان دهنده انطباق نتایج کیفی آدیت پارس خودرو با نتایج کسب شده توسط تیم رسمی رنو می باشد.
معاون کیفیت پارس خودرو تصریح کرد: بر اساس این گزارش, محصولات رنو پارس خودرو در محدوده سبز قرار گرفت که این شاخص بیانگر مهارت بالا، صلاحیت ، قابلیت اطمینان در شفافیت گزارشات ارزشیابی محصول و صحت کارکرد سیستم های کیفی تیم پارس خودرو است.
گفتنی است پیش از این ۲محصول تندر۹۰ و پارس تندر پارس خودرو اولین عنوان ۴ستاره کیفی را از آن خود کرده بودند.
مطالب مرتبط

واریز وجه به حساب نفر سوم در معاملات پولشویی است
04 اردیبهشت 1404
فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه ۸ اردیبهشت
04 اردیبهشت 1404
میادین میوه و تره بار ۴ و ۵ اردیبهشت باز است
03 اردیبهشت 1404
هشدار نارنجی؛ باد شدید و گرد و خاک در راه تهران
03 اردیبهشت 1404
مخالفت با دوفوریت لایحه اختیار دولت در تغییر ساعت رسمی
03 اردیبهشت 1404
دیدگاهتان را بنویسید