تصویر روز: همراه اول حامی اصلی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر شد.
به گزارش تصویر روز سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با حمایت ویژه همراه اول از ۱۰ تا ۲۲ بهمن ماه سال جاری همزمان با چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می شود.
اپراتور اول تلفن همراه کشور که با شعار «همراه اول، حامی هنر ایران زمین» از بزرگترین رویداد هنری کشور حمایت کرده این حمایت را همراستا با سیاست جدید خود مبنی بر حمایت از رویدادها و آثار فاخر هنری و فرهنگی در کشور اعلام کرده است.
سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر با حضور ۴۵ فیلم برگزار می شود و ۱۴ سینما در تهران و بیش از ۵۰ سینما در سایر شهرستان های کشور آماده اکران فیلم های این دوره هستند.
همراه اول که اخیراً به اقدامات حامیانه توجه بیشتری نشان می دهد، در سیاست های مسوولیت اجتماعی خود، توجه ویژه ای به مقوله هنر و فرهنگ داشته که حمایت از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر یکی از برجسته ترین اقدامات اپراتور اول در این زمینه به شمار می رود.
مطالب مرتبط
زامیاد محور نوسازی ناوگان شهری شد
20 آبان 1404
عرضه آیفون ایر جدید به تاخیر افتاد
20 آبان 1404
قیمت طلا و سکه ۲۰ آبان
20 آبان 1404
خسارت به جان و مال مردم با چالههای جادهای
20 آبان 1404

دیدگاهتان را بنویسید