تصویر روز: رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون، سید باقر فتاحی عضو هیئتمدیره و برخی از مدیران ستادی با اعضا هیئتمدیره شرکت تعاونی کارخانجات فرآوری روغن و دانههای روغنی دیدار کردند.
به گزارش تصویر روز حجتالله مهدیان رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل بانک توسعه تعاون، سید باقر فتاحی عضو هیئتمدیره و مدیران امور اعتباری و سرمایهگذاری، امور روابط عمومی و حوزه مدیریت، امور بینالملل، امور شعب و امور ارتباط با مشتریان و بانکداری شرکتی با اعضا هیئتمدیره شرکت تعاونی کارخانجات فرآوری روغن و دانههای روغنی ایران دیدار کردند.
پنجمین جلسه مشترک مدیران بانک توسعه تعاون با مدیران اتحادیههای سراسری در دفتر شرکت تعاونی کارخانجات فرآوری روغن و دانههای روغنی ایران (فردا) برگزار شد. در این جلسه علیرضا شرفی مدیرعامل شرکت تعاونی مذکور به نمایندگی از اعضاء هیئتمدیره این شرکت گزارشی از وضعیت شرکت ارائه و دراینباره گفت: شرکت تعاونی کارخانجات فرآوری روغن و دانههای روغنی ایران (فردا) از سال ۸۵ با ۲۷ عضو حقوقی که شامل کارخانجات روغنکشی و روغن نباتی کشورمی باشند تأسیس شد و هدف از تشکیل آن به وجود آوردن همافزایی و یک تشکل واحد جهت انجام امور بازرگانی، خدمات، مهندسی، آموزش، تولید، صادرات و خدماترسانی به اعضاء خود و در راستای تولید روغن نباتی بوده است.
شرفی شرکت تعاونی فردا را بهعنوان بازوی اجرایی و توانمند کارخانجات روغن نباتی، مرکز اصلی تعاملات و اجرای عملیات مصوبات و درخواستهای وزارتخانههای صنایع، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و مورد وثوق دولت در اجرای کامل مصوبات تنظیم بازار دانست.
مدیرعامل فردا با تأکید بر اینکه سهامداران این شرکت تعاونی عمدتاً شرکتهای بزرگ تولیدکننده روغن نباتی کشور میباشند که ۸۵ درصد سهم بازار تولید و فروش روغنهای خوراکی را پوشش میدهند گفت: خوشبختانه بانک توسعه تعاون بهعنوان بانک توسعهای و تخصصی بخش تعاون علاوه بر کمکی که به این شرکت تعاونی ملی در مقوله تنظیم بازار و تأمین کالای اساسی نموده است انتظار میرود که در تهیه و تأمین روغن خام، دانههای روغنی، ورق حلب، پیت و سایر نیازهای اساسی نیز این شرکت را حمایت بیشتری نماید.
شرفی با اشاره به اینکه شرکت تعاونی فردا تاکنون در قالب ۹ فقره تسهیلات اعتباری بالغبر ۳۰۵ میلیارد ریال از این بانک دریافت کرده است و مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال دیگر نیز در دست بررسی و پرداخت میباشد گفت: امید است که دایره همکاری و ارتباط جهت تعامل و همکاری بهتر و بیشتر فراهم گردد تا طرفین از ظرفیت و توانمندی به وجود آمده استفاده نمایند.
دیدگاهتان را بنویسید