seidi.saderat

اپلیکیشن جدید بانک صادرات رونمایی می شود

تصویر روز: مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه رقابت ناسالم و بی‌توجهی بعضی موسسات پولی و بانک‌ها در رعایت نرخ سود سپرده‌ها، موجب افزایش برخی انتظارات غیرقانونی شده، تاکید کرد: ما به بخشنامه‌های بانک مرکزی پایبندیم و زیر بار نرخ سود غیرقانونی نخواهیم رفت.
به گزارش تصویر روز حجت‌اله صیدی در جمع کارکنان بانک در زنجان گفت: مسئله نرخ غیرقانونی سود، سلاحی است که متاسفانه برخی برای وادار کردن بانک صادرات ایران به انجام خطا مورد استفاده قرار می‌دهند که این بانک در راستای رعایت مقررات، در مقابل آن ایستادگی خواهد کرد و البته رعایت همین موضوع، رمز بهبود منابع و سلامت اعتباری بانک نیز بوده است.
صیدی با تاکید بر اینکه همه ما مسئولیم و هنر ما این است که به نحو درست منابع جذب کنیم، گفت: تلاش داریم با کیفیت بهتر خدمات، سرعت بیشتر و حرفه‌ای عمل کردن در ارائه راه حل برای دغدغه‌های مالی مشتری، بانک مطلوب برای مردم کشور باشیم.
مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین از آماده شدن اپلیکیشن «صاپ» خبر داد و افزود: این اپلیکیشن بر اساس آخرین دستاوردهای بانکداری الکترونیک تهیه و ارائه شده که خدمات نوین و متنوعی را به مشتریان نظام بانکی عرضه خواهد کرد.
وی ضمن اشاره به این نکته که بانک صادرات ایران در جهت حمایت از صنایع مختلف کشور خود را مسئول می‌داند و این روند با جدیت در تسریع اعطای تسهیلات دنبال می‌شود، گفت: با بازنگری در فرآیندها و ساز وکارها از ابتدای سال جاری برای رسیدگی به پرونده‌های اعتباری در مدت زمان کمتر از یک هفته، توجه ویژه‌ای صورت گرفته و بانک صادرات ایران در کمترین زمان به تمامی تقاضای‌های ارسال شده پاسخ مناسب داده است.
مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: این بانک همچنان یکی از بانک‌های اثرگذار در نظام بانکی کشور است و نقش مهمی دارد. هر جا مشکل پولی و بانکی و اعتباری پیش آمده به داد نظام بانکی رسیده و اکنون ٢٠٠ هزار میلیارد تومان دارایی دارد و بر همین اساس در تحلیل‌های موجود، همچنان به عنوان یک بانک امن و قابل اطمینان برای سرمایه‌گذاری مطرح است و این دستاورد نتیجه زحمات سرمایه‌های انسانی توانمند با ذهن‌ها و اراده‌های بزرگ است.
صیدی با یادآوری این نکته که دنیا رقابتی است و انحصار در حال از بین رفتن است، گفت: نظام لیبرال دموکراسی اوایل قرن بیستم تعدیل شده و در نهایت تلفیقی از نظام‌های اقتصادی دنیا به عنوان گزینه‌ مطلوب‌تر برای فعالیت عموم مردم جهان مورد توجه قرار گرفته و در قرن بیست و یکم هیچ‌کس در فضای انحصار کار نمی‌کند از این رو عرصه رقابت بانکداری باید به عنوان یک مزیت دیده شود و در این راه باید به ابزارهای رقابت مجهز شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *