تصویر روز: مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران، گفت: این بانک در طول فعالیتهای خود بیش از ۱ میلیون و ۷۲۰ هزار فقره به ارزش ۱۳۵ هزار میلیارد ریال از آنان را زنان جامعه دریافت کردهاند.
به گزارش تصویر روز مرتضی اکبری افزود: همچنین با امضای تفاهمنامه میان این بانک و معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری نزدیک به ۳۳ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه به اعتبار یک هزار میلیارد ریال به زنان بی سرپرست، بانوان بدسرپرست و دختران خود سرپرست اعطا شده است.
وی افزود: این بانک در سال گذشته با هدف ارزشآفرینی بیشتر برای جامعه زنان کشور و توانمندسازی بانوان خانه دار و کارآفرین و به منظور ارائه خدمات بانکی متناسب با این قشر، اقدام به اعطای تسهیلات قرضالحسنه در قالب محصولی جدید با عنوان «اندوخته بانوان مهر ایران» کرده است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهرایران خاطرنشان کرد: در حال حاضر نیمی از کل جمعیت جهان را زنان تشکیل می دهند و دو سوم ساعات کار انجام شده توسط زنان صورت می پذیرد، از این رو توانمندسازی و حمایت از جامعه زنان به عنوان افراد موثر و بخشی از نیروی کار عرصه های مختلف، حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: زنان سرپرست خانوار فقیر یکی از گروه های آسیب پذیر جامعه هستند. این زنان علاوه بر نقش های متداول برای زنان در خانواده، متولی نقش های مربوط به سرپرستی خانوار نیز هستند. از این رو، تلاش برای توان مندسازی آن ها از اولویت ویژه ای برخوردار است.
مطالب مرتبط
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
14 شهریور 1405
جاده چالوس از ساعت ۱۴ یکطرفه میشود
14 شهریور 1405
معرفی اعضای جدید هیات مدیره شرکت پرداخت الکترونیک سداد
14 شهریور 1405
حمزه آقابابایی مدیرعامل پرداخت الکترونیک سداد شد
14 شهریور 1405

دیدگاهتان را بنویسید