تصویر روز: فرآیند بهکارگیری و تاثیر بلاکچین بر سایر فناوریها و بخشها تدریجی خواهد بود و تصور ایجاد تغییرات ناگهانی توسط این فناوری، تصوری غلط بهشمار میرود.
محمد احمدیآذر، رئیس اداره روابطعمومی و تبلیغات بانک تجارت که به مناسبت برگزاری چهاردهمین همایش روابطعمومی الکترونیک سخن میگفت، با بیان این مطلب افزود: تجربه استفاده و بکارگیری فناوریهای نوظهور و نوین نشان داده برای اینکه یک نوآوری بنیادین بتواند تاثیر انقلابگونه بر فعالیتهای مختلف در زمینههایی همچون کسب و کار، ارتباطات و مواردی از این دست بهوجود بیاورد، نیازمند عبور از موانع فنی، حاکمیتی، سازمانی و حتی اجتماعی است.
وی ادامه داد: امروزه فناوریهای پیش برندهای همچون بلاکچین در تلاشاند تا با حذف واسطهها، افراد، سازمانها، دستگاهها و حتی الگوریتمها را بهصورت آزادانه و با حداقل دردسر به یکدیگر متصل و باعث تعامل ما بین آنها شوند.
رئیس اداره روابطعمومی و تبلیغات بانک تجارت در ادامه افزود: بلاکچین به عنوان یک نوآوری بنیادی این پتانسیل را دارد که بنیانهای سیستمهای اجتماعی و اقتصادی را از نو خلق کند اما در این بین توجه به این مهم ضروری است که بهنظر میرسد تاثیر این فناوری بر نظم موجود، سالها بهطول بیانجامد.
احمدیآذر در پایان با اشاره به مسیر طولانی این فناوری به منظور بکارگیری در فرآیندهای کاری سازمان گفت: همانگونه که در گذشته روشهای ارتباطی سنتی به مرور جای خود را به فناوریهای جدید دادند، بلاکچین نیز میبایست به مرور در عرصههای مختلف وارد شود و در این بین فعالان و مدیران حوزههای مختلف همچون روابطعمومی میبایست علاوه بر درک تمامی جنبههای مفید این فناوری نسبت به تشریح تاثیرات آن بر فرآیندهای کاری سازمان برای مدیران ارشد و تصمیمساز اقدام و زمینههای ورود تدریجی بلاکچین به تمامی بخشها را هموار نمایند.
لازم به ذکر است چهاردهمین همایش روابطعمومی الکترونیک با موضوع «روابطعمومی بلاکچین، روابطعمومی بدون واسطه، امن و اعتماد آفرین» و هشتمین کنفرانس روابطعمومی و صنعت با موضوع «روابطعمومی و راهحلهای برون رفت از چالشهای اقتصادی» اردیبهشت ماه سال آینده برگزار خواهند شد.
علاقمندان به این همایش میتوانند با مراجعه به سایت www.prconference.ir و یا تماس تلفنی با شماره ۸۸۹۲۲۷۸۲ نسبت به کسب اطلاعات بیشتر اقدام نمایند.
دیدگاهتان را بنویسید