
تصویر روز: قیمت جهانی نفت در ادامه معاملات امروز از مرز ۷۱ دلار عبور کرد.
به گزارش تسنیم، به دنبال اقدام دولت آمریکا در قراردادن سپاه پاسداران در فهرست گروه های تروریستی، قیمت جهانی نفت افزایش یافت و از ۷۱ دلار در هر بشکه عبور کرد.
هر بشکه نفت برنت با رشد ۸۲ سنتی در معاملات امروز به ۷۱ دلار و ۱۶ سنت رسید. قیمت نفت سبک آمریکا نیز با افزایش ۱٫۱۶ دلاری به ۶۴ دلار و ۲۴ سنت در هر بشکه رسید.
شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران نیز در بیانیه ای، رژیم ایالات متحده آمریکا را «دولت حامی تروریسم» و «فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام» و تمامی نیروهای وابسته به آن را «گروه تروریستی» اعلام کرد.
در حالی اقدام دولت آمریکا در تروریستی خواندن سپاه باعث عبور قیمت نفت از مرز ۷۱ دلار شده است که به دلیل تشدید تنش ها در لیبی طی چند روز گذشته قیمت جهانی نفت به بالاترین رقم طی ۵ ماه گذشته رسیده بود.
مطالب مرتبط

قیمت طلا و سکه ۲۱ تیر
21 تیر 1404
آغاز پیش فروش بلیت قطارهای اربعین از ۲۴ تیر
21 تیر 1404
قیمت جدید نانهای سنتی این هفته ابلاغ میشود
21 تیر 1404
آغاز پیشفروش بلیت پروازهای اربعین از ۲۵ تیر
21 تیر 1404
دیدگاهتان را بنویسید