
تصویر روز: ساعت کار میادین و بازارهای میوه و تره بار در ماه مبارک رمضان در روزهای عادی از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ و از ساعت ۱۵ تا ۲۰ فعال است و ساعت کار میادین و بازارها در روزهای جمعه و سایر ایام تعطیل از ۸ صبح تا ۱۳ تعیین شد.
به گزارش تسنیم؛ میادین و بازارهای میوه و تره بار از نخستین روز ماه مبارک رمضان تا پایان این ماه عزیز در روزهای عادی از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ و از ساعت ۱۵ تا ۲۰ فعال است و ساعت کار میادین و بازارها در روزهای جمعه و سایر ایام تعطیل از ۸ صبح تا ۱۳ تعیین شده است.
بر اساس این گزارش، میادین و بازارهای میوه و تره بار در روز بیست و یکم ماه رمضان مصادف با سالگرد شهادت حضرت علی (ع) و روز جمعه دهم خرداد مصادف با روز جهانی قدس و همچنین روز عید سعید فطر و روز چهارشنبه پانزدهم خرداد مصادف با سالروز قیام ۱۵ خرداد تعطیل است.
گفتنی است ساعت کار میادین و بازارهای میوه و تره بار در روز سه شنبه چهاردهم خرداد مصادف با سالگرد ارتحال جانگداز حضرت امام (ره) و روز بعد از عید سعید فطر از ۸ صبح تا ۱۳ خواهد بود.
مطالب مرتبط

چرا مردان نسبت به زنان در مبارزه با سرطان ضعیفتر هستند؟
17 خرداد 1404
تداوم بارشها تا پایان هفته در بسیاری از نقاط کشور
17 خرداد 1404
دیدگاهتان را بنویسید